To je to što me zanima!

Živi u podrumu i ulazi kroz prozor, nema struje i vode

S Mariom Anićem sam potpisao ugovor o najmu. Nije mi dao novac. Uselio se u kuću i promijeno brave, a mene potjerao, priča Ante Vukić iz Bilja
Vidi originalni članak

Ante Vukić (76) iz Baranje cijeli život ulaže u vilu od 500 četvornih metara u selu Bilju. U kući ima 11 apartmana. Više nije mogao voditi posao jer je obolio od tumora. Tražio je nekoga tko bi vilu uzeo u najam. Javio mu se osječki poduzetnik Mario Anić.
- S Anićem sam potpisao ugovor o najmu za 4000 kuna na mjesec i još 20.000 unaprijed. Ništa od novca nisam vidio. Promijenio je sve brave na mojoj kući, zabranio mi ulazak i prijavio me sudu za ometanje posjeda! Sud je bez mog svjedočenja donio odluku da mu moram isplatiti 55.000 kuna - kaže. Žalio se na presudu. Anić je završio u zatvoru jer se otkrilo da je prevario još ljudi za 900.000 kuna. Kuća je sada prazna, ali se Vukić ne usudi ući u nju. Već godinu dana živi u podrumu, u koji ulazi kroz prozor, grije se na vatru, a nuždu obavlja u šumi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mata1 24.12.2008.

    necista posla vrag dao vrag dosao po svoje!

  • azrael 21.12.2008.

    je tužna prića ono staaari dida,reuma,zli farizej u pozadini ...ali ne mogu a da ne zavarim,criva mi ispadaju od smija

  • hipron 21.12.2008.

    svašta,kuća je moja i ja ulazim kako hoću.Stari nabavi si kvaku,a idiota posle zatrpaj u obližnjoj šumi,neće niko primjetiti,bez brige.

Komentiraj...
Vidi sve komentare