To je to što me zanima!

Živi zid i Pernar odbili pomoći ženi jer se nije odrekla HDZ-a

Nakon što je više puta odbila prihvatiti naš uvjet, uzeo sam komad papira i napisao "biti lojalan HDZ-u i biti deložiran", napisao je aktivist Ivan Pernar na Facebooku
Vidi originalni članak

Udruga Živi zid, koja pomaže ljudima kojima prijeti deložacija, odbila je zahtjev za zaštitom, jer se žena nije htjela javno odreći HDZ-a. Žena je u HDZ-u već 20 godina, a Pernar je javnost o svemu obavijestio i na Facebook stranici Živog zida.

- Danas se prvi put dogodilo da je obitelji koju deložira kreditni sustav odbijen zahtjev za našom zaštitom. Naime, žena čiju se obitelj deložira članica je HDZ-a. Usprkos tome, mi smo ju htjeli braniti, ali pod uvjetom da se javno (pred kamerom) odrekne HDZ-a, osudi politiku koju oni zagovaraju i pokaje zbog članstva u toj organizaciji. 

Nakon što je više puta odbila prihvatiti naš uvjet, uzeo sam komad papira i napisao "biti lojalan HDZ-u i biti deložiran" i odmah ispod toga "odbiti poslušnost HDZ- i biti spašen od deložacije". Žena je potom počela pričati o tome kako je već 20 godina u HDZ-u i da ih se ne može odreći. Upozorio sam ju da će to sa sobom povući određene posljedice, ali je rekla da će ako mora birati radije biti deložirana nego se odreći HDZ-a. Samim time, sutrašnju deložaciju nemamo namjeru spriječiti, već ćemo ju samo snimiti kao opomenu drugima koje su posljedice lojalnosti režimu - napisao je Pernar. 

Idi na 24sata

Komentari 946

  • SanelaFučkar Barišić 28.06.2014.

    koji ste vi debili pa ovo je demokratska država,može biti i u sps-u mater vam j.ebem diekriminatori jadni!!!!!!!

  • SanelaFučkar Barišić 25.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Placena publika 10.06.2014.

    Neznam kaj je gore Živi zid ili HDZ

Komentiraj...
Vidi sve komentare