To je to što me zanima!

Živio kao krtica: U 40 godina izgradio je labirint ispod kuće

William Lyttle preminuo je lani u 79. godini, a radio je kao građevinar cijeli život. Tuneli koje je izradio dugački su 18 metara. Kuću prodaju za 4,3 milijuna kuna
Vidi originalni članak

William Lyttle, poznatiji kao Krtica, u 40 godina je ispod svog doma u Londonu izgradio labirint tunela. Iako njegova kuća nema krov te se raspada, prodaju je za 4,3 milijuna kuna.  

Lyttle je preminuo prošle godine u 79. godini, a radio je kao građevinar cijeli svoj život. Tuneli koje je izradio dugački su 18 metara. Lokalna vlast otkrila je tunele 2006. godine, a nakon što su u njih ušli otkrili su i olupine automobila, hrpe smeća, brod, stare kade te nekoliko televizora.

Muškarca su iz kuće 'istjerali' nakon što se zbog radova skoro srušila, a grad mu je platio boravak u hotelu na tri godine, javlja Daily Mail. Posljednjih godina života Lyttle se borio za to da mu vlasti ne unište kuću i tunele, a odmah nakon njegove smrti tunele su zatrpali zbog sigurnosnih razloga.

Policija je imala i problema s pronalaženjem Lyttleove obitelji, a smatraju kako svi žive u Irskoj. Nakon što su procijenili vrijednost kuće, stručnjaci su izvijestili da bi nakon renoviranja mogla dostići i tržišnu cijenu od čak 8,6 milijuna kuna. Također, otkrili su kako Lyttle nije bio siromašan te da je imao 'bolja primanja od većine ljudi koji žive u Londonu'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • englez 04.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • englez 04.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_112919 04.10.2011.

    Ode ja kopat pod neku baraku pa mozda Bandidos plati apartman u Esplanadi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare