To je to što me zanima!

Živog morskog psa prodavao na pločniku ispred trgovine

Patrick Lanier je morskog psa dugačkog 1,5 metar postavio na pločnik ispred trgovačkog centra. Nadao se da će zaraditi stotinjak dolara, no nije imao sreće
Vidi originalni članak

Neobičan prizor zatekao je kupce na pločniku ispred jednog trgovačkog lanca na Floridi, javlja Daily Mail.

Patrick Lanier se osjećao kao da je pronašao pravo blago nakon što je ulovio 1,5 metara dugačkog morskog psa. Životinju je postavio ispred trgovine nadajući se da će dobiti stotinjak dolara za svoj ulov. No, na njegovu žalost, prolaznici nisu bili toliko impresionirani.

- Morski pas nije bio na ledu nego se jednostavno nalazio na betonu ispred dućana. Tko će ga uopće kupiti? Tako izložen je bezvrijedan - komentirao je jedan kupac. Šokirani prolaznik zabilježio je kamerom na telefonu cijeli, pomalo bizarni događaj.

Lanier je rekao da je morskog psa, dok je živ ležao na pločniku i koprcao se, povremeno polijevao vodom. Nakon 20-ak minuta policija mu je rekla da mora ukloniti životinju jer je na Floridi ilegalno prodavati morske pse bez dozvole za komercijalni ribolov.  Muškarac je učinio što mu je naređeno, a srećom, riba nije završila na tanjuru nego ponovno u oceanu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 11.06.2015.

    Kao da naši "mali" ribari to isto ne rade diljem naše obale, naravno unatoč zabrani prodaje ribe.....riba sva već crna, skorena, puna muha i osa...ali oni uporno drže ribu na +40

  • Dracubecca 10.06.2015.

    jel taj Pas Čuvar

  • Filomena 10.06.2015.

    da ga je prodao ne bi imali što komentirati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare