To je to što me zanima!

Zlatar Violić: Podnijet ću sve konsekvence Povjerenstva

Ministrica Andrea Zlatar Violić priznala je kako se 2008. godine, dok je bila članica Kulturnog vijeća za knjigu, nalazila u sukobu interesa. Spremna je za sve odluke
Vidi originalni članak

Ministrica Andrea Zlatar Violić priznala je tijekom gostovanja na trećem programu HRT-a kako se 2008. godine, dok je bila članica Kulturnog vijeća za knjigu, nalazila u sukobu interesa. 

Ministricu Zlatar-Violić istražuju jer je imenovala Kulturno vijeće za knjigu koje je dvotjedniku Zarez, čiji je ona suvlasnica, dodijelilo 600.000 kn. 

Objasnila je da se čitajući slovo zakona u sukobu nalazi od 2008. godine, ali da su u tom razdoblju sredstva za Zarez smanjena sa 700 na 600 tisuća kuna zbog čega nije iskoristila potencijalni sukob interesa. Ipak, podnijet će sve konsekvence koje donese raspravno vijeće Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 09.05.2013.

    Podnijet ću sve konsekvence pijan..., ups, Povjerenstva.

  • 09.05.2013.

    Nazdravimo u to ime!!!

  • liliana 08.05.2013.

    Bože,koga smo si mi natovarili na leđa.Pa ovakvih bezveznjaka još nismo imali.za sve je kriv Sanader,da on nije krao nikad ovi nebi došli na vlast.Dao Bog nikad više za ove glasati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare