To je to što me zanima!

Zlatko Komadina: Ma, samo bi luđak radio protiv Milanovića!

Zlatko Komadina, koji je na stranačkim izborima bio u timu Davora Bernardića, očito se uplašio Milanovićeva bijesa pa je prisegnuo na vjernost premijeru
Vidi originalni članak

Potpredsjednik SDP-a, čovjek kojega je Zoran Milanović natjerao na ostavku u rekordnom roku, danas tvrdi kako je istomišljenik sa šefom SDP-a.

Zlatko Komadina, koji je na stranačkim izborima bio u timu Davora Bernardića, očito se uplašio Milanovićeva bijesa pa je u intervjuu Novom listu prisegnuo na vjernost premijeru i napao njegove neprijatelje.

- Samo luđak bi radio protiv premijera i predsjednika stranke. Metoda, stil, način, o tome možemo razgovarati, sigurno da se razlikujemo. Svi međutim moramo poštovati stranačku hijerarhiju - rekao je Komadina. 

Potom je napao Aleksandru Kolarić, zaključio kako “nije svatko veći frajer ako dalje pljune” i dodao da ona više nije “član stranke”, iako Glavni odbor još nije glasao o njoj. Komadina se zalaže za javno glasanje u SDP-u kako bi se znalo tko sluša lidera, a tko ne. 

S prijezirom govori o “vazelinskim bojnama” hrvatske politike, no ovaj ga intervju kvalificira više kao njihova člana, nego kao ljutog protivnika.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • HRVATSKA OLUJA 03.03.2016.

    cuj ovog

  • ParlevuFranse 28.10.2013.

    Uvukao se Zoki u debelo crijevo iako je guzva.

  • dedek56 28.10.2013.

    joj i ti si veliko razočaranje,,,,,,,,,,,,,,,koji kukavičluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare