To je to što me zanima!

Zlatko Kramarić glasao za suspenziju kolege Benašića

Zlatko Kramarić glasao je za suspenziju svog kolege i novog gradonačelnika Osijeka Zlatka Benašića jer se ovaj rukovodio svojim interesima
Vidi originalni članak

Potpredsjednik HSLS-a Zlatko Kramarić glasao je za suspenziju svog stranačkog kolege i novopečenog gradonačelnika Osijeka Zlatka Benašića jer se ovaj u osječkoj političkoj krizi rukovodio svojim "uskim interesima i željom za funkcijom gradonačelnika".
- Ni jedna moja sugestija ni prijedlog nisu bili prihvaćeni. Moja ideja bila je da se izbjegnu prijevremeni izbori i stvori vlada sa širom političkom podrškom. A pobijedili su uski interesi pojedinaca u kojoj nikoga ne zanimaju interesi građana, rekao je Kramarić nakon što mu je Benašić poručio kako ga može biti sramota što je glasao protiv njega.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 28.11.2007.

    Kramariću ti samo pomažeš svojoj bližoj i daljnjoj obitelji da ti samo prišapnem Stjepan divan miroljubljiv ! Odi više u mirovinu ili već nekaj !

  • zkobescak 09.10.2007.

    Kramariču je žao što njega nisu izabrali za gradonačelnika, a i bilo bi mu bolje da se sam umirovi jer ionako ne radi ništa korisno! osim za sebe ja bi od srama sakrio se da me nitko ne vidi i čuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare