To je to što me zanima!

Zlatko Sudac izašao iz izolacije i zapjevao na promociji knjige

Na promociji knjige Zorana Vukmana pojavili su se velečasni Zlatko Sudac, Slaven Letica, Andjelko Kaćunko i drugi koji nisu propustili komentirati stanje u državi
Vidi originalni članak

Popularni karizmatik velečasni Zlatko Sudac u srijedu se nakon duge izolacije pojavio na predstavljanju knjige Zorana Vukmana "Pogled iz obzorja". Bio je jedan od predstavljača najnovije Vukmanove knjige, izbora kolumni koje je svakodnevno objavljivao na Sučevu portalu. Promocija je počela s pjesmom "Molim te Bože za malo mira" koje ju Sudac otpjevao s najboljim prijateljem Ivanom Puljićem. Prvi je o knjizi govorio Slaven Letica koji se ovom prilikom osvrnuo na trenutačnu situaciju u zemlji istaknuvši da je strah trenutno osnovni osjećaj u Hrvatskoj.

- Ljude je strah gladi, krize, policije, demonstracija, a najviše Mladena Bajića. A njega je strah nove vlasti i vlastite mame - rekao je Letica te dodao kako je nevjerojatno to što se Josipović sastaje s Miloradom Dodikom umjesto da je otišao posjetiti Purdu u zatvor u Zenici. 

Obrušio se i na bivšeg predsjednika Stjepana Mesića istaknuvši da je on zadnji svjetski apostol diktatora i zločinca Gadafija. Velečasni Sudac također nije mogao ne spomenuti događaje koji su obilježili prošli tjedan.

- Prežalosno je da mladić sa 15 godina baca kamenje i gađa policiju i branitelje. Njemu je mjesto u školskoj klupi i za knjigom, a ne da u 11 sati navečer demolira grad - rekao je razočarano Sudac. 

Nije propustio priliku pohvaliti premijerku Jadranku Kosor i njezin angažman oko dolaska branitelja na njegove seminare duhovne obnove.

- Zahvaljujući njoj seminari za branitelje su se održavali. Ona je, dok je bila ministrica, puno pomagala i organizirala dolaske branitelja na seminare - rekao je Sudac koji se nalazi u izolaciji već godinu i pol dana. Trenutno radi kao duhovnik staračkog doma na Krku. Njegove seminare duhovne obnove trenutno čeka preko 50.000 ljudi.

- Ne znamo točno kada, ali uskoro bi trebao opet krenuti s seminarima. Sljedeći tjedan ima predavanja u Salzburgu. More ljudi želi ponovo doći - rekao nam je Jakov Sedlar.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • ciara46 02.03.2011.

    A jesu se sastali likovi poremečeni Sudac, Kačunko, sistemski Sedlar i vječno nedokazani Letica .Samo nam još ti lakrdijaši trebaju.

  • ivanabj 02.03.2011.

    ovaj se pojavio iz mrtvih da jaci bude podrška il ga je jaca oživjela,

  • kalca 02.03.2011.

    vraca se? ocito je jaca javila crkvi ako ode s vlasti da ce crkva ostat bez djela kolaca pa sad svi cine svaka cuda. cudi me da crkva nije stala na stranu naroda. pare samo pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare