To je to što me zanima!

Zločinac Šešelj danas mora natrag u Haag: Neću se predati

U srpsko ministarstvo pravosuđa u ponedjeljak navečer stigao je dopis Žalbenog vijeća Haškog suda u kojem se traži da se Šešelj vrati u pritvor u Sheveningenu
Vidi originalni članak

Optuženik za ratne zločine Vojislav Šešelj bi se po nalogu Haškog suda u utorak trebao vratiti u Haag, nakon što je pola godine bio na privremenoj slobodi. 

U srpsko ministarstvo pravosuđa u ponedjeljak navečer stigao je dopis Žalbenog vijeća Haškog suda u kojem se traži da se Šešelj vrati u pritvor u Sheveningenu. Neslužbeno se doznaje da bi se trebao vratiti u utorak ili ''u najkraćem mogućem roku''. 

- Izdali su nalog vladi Srbije da me isporuči do 26. svibnja, ali ja taj nalog još pismeno nisam dobio. Ja se dobrovoljno neću predati, ali neću ni bježati - poručio je Šešelj prošlog tjedna. 

Ako se neće dobrovoljno predati, morat će ga uhititi.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • 26.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KaĿea 26.05.2015.

    Veliki vojvoda se usvo u gaće pa se neće vvatiti u pvitvov. To je njegov dopvinos otadžbini. Hvabvost izvive iz svakog njegovog poteza, svake veči..

  • 26.05.2015.

    Hoće li se opirati uhićenju ili čak pokušati pobjeći?

Komentiraj...
Vidi sve komentare