To je to što me zanima!

Zločincu M. Španoviću će suđenje započeti u rujnu

Španović se godinama skrivao u Velikoj Britaniji. Izručili su ga Hrvatskoj i prevezli u sisački zatvor. Zločinac Španović će tamo dočekati suđenje
Vidi originalni članak

Milan Španović, bivši pripadnik srpskih paravojnih formacija na području Gline, osuđen je 1994. godine u odsutnosti na 20 godina zatvora za ratni zločin. Godinama se skrivao u Velikoj Britaniji, a ona ga je izručila u srijedu izručila Hrvatskoj. Prevezli su ga u zatvor u Sisku. Sudski proces protiv njega će se obnoviti, a u petak je izvanraspravno vijeće Županijskog suda donijelo rješenje po kojem se obustavlja postupak izvršenja zatvorske kazne, a istodobno je odredilo pritvor zbog opasnosti od bijega. Suđenje Španoviću moglo bi početi krajem rujna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dusansk 21.08.2009.

    za ovakvu državu, kakva je sad, sramota me je što sam se i borio....

  • piria 21.08.2009.

    @dusansk! Nadam se da ovaj sk nije registarska oznaka, jer u tom slučaju me doista sram da smo iz istog grada. Čitajući tvoje komentare vidljivo je da svoj \"blagoslov\" daješ isključivo ljudima koji nešto rade ili su radili protiv ove zemlje. Mislim uopćeno, jer ti komentiraš skoro svaki članak i to s nevjerovatnim naglaskom na sve loše.

  • edinjo 21.08.2009.

    došla maca na vratanca

Komentiraj...
Vidi sve komentare