To je to što me zanima!

Zloporaba ovlasti: Nastavlja se suđenje Mirku i Vinki Cetinski

Tijekom suđenja koje je započelo prije dvije godine saslušani su brojni svjedoci među kojima i poznati zagrebački odvjetnik Anto Nobilo i jedan od najbogatijih Hrvata Danko Končar...
Vidi originalni članak

Na Općinskom sudu u Puli u četvrtak se nastavlja suđenje 70-godišnjim supružnicima Vinki i Mirku Cetinski iz Rovinja a zbog kaznenih djela zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju i krivotvorenje isprave.

Naime, supružnike Cetinski se tereti da su u periodu od 1. srpnja 2008. do 9. lipnja 2011. godine u Rovinju prvookrivljena Vinka Cetinski kao direktorica trgovačkog društva Kermas ulaganja i drugookrivljeni Mirko Cetinski kao direktor trgovačkog društva Arting radio u nakani da društvu Arting radio pribave znatnu imovinsku korist iskoristili svoje položaje u trgovačkim društvima te sastavili i svojim potpisima ovjerili fiktivne ugovore i sporazume o ortakluku i poslovno-tehničkoj suradnji radi stjecanja udjela u Glasu Istre a sve u nakani da se ugovori i sporazumi upotrijebe kako bi Arting radio izbjegao svoju obvezu da Kermas ulaganju vrati dospjeli iznos zajma u iznosu od gotovo 14 milijuna kuna. 

Tijekom suđenja koje je započelo prije dvije godine saslušani su brojni svjedoci među kojima i poznati zagrebački odvjetnik Anto Nobilo i jedan od najbogatijih Hrvata Danko Končar u čijem je vlasništvu tvrtka Kermas ulaganja.

Očekuje se da će na sudskoj raspravi u četvrtak okrivljenici Vinka i Mirko Cetinski iznositi svoju obranu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hiroo_Onoda 05.03.2017.

    Koja je već to sezona santa barbare?

  • missdilemma 02.03.2017.

    sude im vec dvije godine, po kojoj logici? sudit ce im jos deset i onda ce biti oslobodjeni..........ovo je strasno.lopovi i kriminalci nam se sepure i smiju ispred nosa

  • xnet0822 02.03.2017.

    Opet Danko Končar ? Taj izlapitis je postao stvarno nepodnošljiv i dosadan, mjesto mu je u ludnici !

Komentiraj...
Vidi sve komentare