To je to što me zanima!

Zlostavljali je jer je s 15 htjela silikone da bude kao Jordan

Tinjedžerska kraljica ljepote željela je ugraditi silikone u grudi s 15 godina kako bi nalikovala Jordan. Sada kaže da joj je imitiranje glamuroznog modela uništilo život
Vidi originalni članak

Britanka Sophie Brown (16) iz Durhama počela se baviti manekenstvom sa 14 godina. Redovno je stavljala umjetne trepavice, umjetne nokte i sprej za tamnjenje kože kako bi što više nalikovala svom idolu, Jordan. Međutim, nakon što je nastupala na izborima ljepote i javno pričala o svojoj želji da ugradi silikone u grudi postala je žrtva internetskog zlostavljanja. Sophie je rekla kako je u jednom trenutku željela umrijeti, piše Daily Mail. Na internetskom forumu je pročitala kako je žele istući jer se 'fura na Jordan'.

- Znam da se ne bih trebala ljutiti na Jordan, ali ne čini dobro mladima kojima je idol - rekla je Sophie koja se na kratko prestala baviti manekenstvom i dobila nešto kilograma.

- Sada se osjećam bolje i vratila sam samopouzdanje - rekla je Sophie koja je završila treća na lokalnom izboru za miss, a sada se sprema za Miss Teen Velike Britanije.

- Želim pokazati svojim vršnjakinjama da ne moraju izgledati kao idoli da bi nešto postigle u životu. Nadam se da ću pokazati svijetu nešto jedinstveno - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jeky23 25.03.2011.

    Svi smo mi u mladosti htjeli biti kao netko,izgledati kao idoli,mislim velika većina nas,oponašali smo idole sa televizije.Međutim roditelji su bili ti koji su nas zaustavljali kada je previše....u moje doba,svi su hodali u kariranim košuljama,podrapanih traperica,izguljenih marti,natapirane kose,i crne šminke oko očiju.Sjećam se da sam i ja htjela biti u trendu pa sam i ja pokušavala,međutim kada je to moja mater i otac vidjeli,ne da mi nisu dozvolili,nego sam dobila opsežnu bukvicu svojih roditelja.A o takvom odjevanju i mi više nije pala nikakva pomisao u glavu.

  • 23.03.2011.

    Sta bi bilo da je pozeljela izgledati kao Mike Tyson?

  • mila 19 23.03.2011.

    sve u svoje vrima a ova je preuranila...ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare