To je to što me zanima!

Zmajlović u Osijeku predstavio projekte vrijedne 30 milijuna kn

Sanacija odlagališta Filipovica, ulaganja u Kopački rit i obnova 21 objekta za što će se potrošiti više od 14 milijuna kuna su projekti koje je predstavio ministar Zmajlović
Vidi originalni članak

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović u radnom je posjetu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji. Gradonačelniku i županu predstavio je projekte vrijedne više od 30 milijuna kuna.

- Iznimno mi je zadovoljstvo da gradonačelniku Osijeka možemo predati odluku Ministarstva okoliša da je odobren projekt sanacije odlagališta Filipovica vrijedan više od 9 milijuna kuna i da je za njegovu realizaciju osigurano 100 posto sredstava. U Parku prirode Kopački rit nastavljamo s ulaganjima u posjetiteljsku infrastrukturu za što je osigurano 3,8 milijuna kuna. I na kraju, najveći od ova tri povoda našeg posjeta je projekt u kojem Fond za zaštitu okoliša s nešto više od 14 milijuna kuna sufinancira obnovu 21 objekta, u kojima se nalaze škole, domovi zdravlja i ambulante, s ciljem poboljšanja energetske učinkovitosti -  rekao je Zmajlović, izvijestilo je njegovo ministarstvo.

Zmajlović je poručio da nije ni Slavonac ni Baranjac, no da su u Vladi koje je dio interesi njihova kraja visoko zastupljeni.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ursuss 30.04.2014.

    Ovo je samo pranje novca i ulaganje -ne baš bitno za ovaj kraj...Otvorite vi gospodo koju firmu, koje radno mjesto- i to proizvodno,a ne spiskati lovu na običan šminkeraj- zato nam i jeste tako.

  • 29.04.2014.

    I nebo je zaplakalo nad nama, pozamašnom količinom leda, poradi dolaska ovih brižnih političara. Molim posjećujte nas što rjeđe. Najbolje nikad.

  • bobograz 29.04.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare