To je to što me zanima!

Zmija u WC-u: Ženu ugrizla za stražnjicu, susjedstvo u strahu

Španjolska: Majka dvoje djece je ispričala kako je čula šum i nakon toga osjetila ugriz. Aktivirala je kotlić i vidjela da voda ispire 20-ak cm dugu žuto-zelenu zmiju
Vidi originalni članak

Iris Castroverde (30) iz španjolskog grada Narona nedavno je za stražnjicu ugrizla zmija u zahodu. Majka dvoje djece je ispričala kako je čula šum i nakon toga osjetila ugriz. Odmah je aktivirala vodokotlić te tvrdi kako je vidjela da voda ispire 20-ak centimetara dugu žuto-zelenu zmiju. Žena je završila u bolnici. Sada je dobro te je dala i izjavu medijima. Kaže kako se boji za djecu.

- Zmija je mogla napasti i njih - kaže Iris. 

Cijelo njezino susjedstvo je u strahu od gmaza. U međuvremenu je potraga za zmijom prekinuta jer nema dokaza da se ona i dalje nalazi na tom području. 

O cijeloj priči se diskutira i na društvenim mrežama, a neki su izrazili sumnju u to se zmija može "popeti" po zahodskoj školjki te misle da je žena priču izmislila, piše OE24.    

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Wolf Hustle 7 04.06.2014.

    Petar Hegeduš ima ugriz na penisu

  • 03.06.2014.

    Ja sam nedavno primjetio glistu u WC školjci

  • GoranRoger 03.06.2014.

    da zmija - ugriz je hemić koji je puko a 20ak cm žuto zelena zmija može bit bilo šta - možda je žena ručala dinju i špinat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare