To je to što me zanima!

Znaju gdje je Maddie? Policija ispituje četiri nova sumnjivca

Riječ je o trojici Portugalaca i jednom Rusu koji bi s portugalskim istražiteljima trebali razgovarati u utorak. Ispitivanje četvorke zatražila je britanska policija
Vidi originalni članak

Portugalska policija ispitat će četvoricu sumnjivaca koje su njihovi britanski kolege povezali s nestankom djevojčice Madeleine McCann.

Riječ je o trojici Portugalaca i jednom Rusu koji bi s istražiteljima trebali razgovarati u utorak. Ispitivanje četvorke zatražila je britanska policija koja će biti prisutna na ispitivanju. 

Rusa su već ranije ispitali i tada im nije bio sumnjiv

Muškarac ruske nacionalnosti živio je u mjestu Praia da Luz kada je Maddie nestala. Portugalci su ga ispitali i ranije, no nije bio osumnjičen. Kako piše Mirror, riječ je o poslovnom čovjeku koji se bavi računalima. 

Policija bi trebala ispitati još osam svjedoka, a sve bi trebalo trajati nekoliko dana. 

Malena Maddie nestala je u svibnju 2007. godine iz apartmana u portugalskom gradiću dok su njezini roditelji u blizini večerali s prijateljima. Madeleine je tada imala tri godine. Kate (46) i Gerry (47) McCann još vjeruju da bi njihova kći mogla biti živa, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nocni_kupac 02.07.2014.

    Eeeeee sto mislite da je ova djevojcica Palestinka , koliko bi se pisalo o njoj?

  • tiha voda_1 01.07.2014.

    Daj Bože da je živa i da nije traumatizirana.

  • rooooot 01.07.2014.

    Tko je pogledao film "oldboy" ili tko oce neka ga pogleda ili bar procita radnju filma (americku verziju) i neka kaze dali vidi kakvu slicnost u vezi ove vječne potrage koja se svima servira pod nos dok dnevno nestaje na stotine djece no ne nalaze svoje mjesto u novinama i portalima. naravno u vezi filma nisam sto posto ozbiljan ali tko želi neka provjeri :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare