To je to što me zanima!

Čačić: Znajući Zorana, Kolinda će biti ta koja će prva popustiti

Predsjednik Narodne stranke - reformista smatra da su poruke premijera i nove šefice države prizemne i ispod razine jedne ozbiljne zemlje kakva želimo biti
Vidi originalni članak

Poruke koje smo imali prilike čuti od premijera Milanovića i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nakon njenog izbora i inauguracije su prizemne, smatra predsjednik Narodne stranke - reformista Radimir Čačić.  

 - Nadam se da će se jedno od njih dvoje što prije maknuti od njih. S obzirom da poznajem premijera Milanovića, vjerujem da će predsjednica biti ta koja će popustiti - kazao je Čačić u emisiji HTV-a nedjeljom u 2. Smatra i da je sjednica Vlade zajedno sa predsjednicom dobrodošla stvar jer bi dala dašak optimizma, a za građane je to jako važno.

Za bivšeg predsjednika Josipovića kazao je kako je jako obrazovan, ugledan i odmjeren, a njegov daljnji uspjeh u politici ovisi o tome koliko je on sam spreman prihvatiti izazove i poraze.

Za samog sebe je rekao kako se još nije umorio od politike jer se nema snage oduprijeti želji da sudjeluje u zbivanjima, društvenim i političkim. 

Iako prosvjedi branitelja i kontraprosvjedi pokazuju da smo demokratsko društvo, kaže Čačić, vjeruje da iza prosvjeda branitelja netko stoji i diskreditira ukupnu braniteljsku populaciju.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • tonkica344 23.02.2015.

    Kolinda sigurno neće popustiti u svojim namjerama!

  • raskoljnjikov 23.02.2015.

    Opet ovaj priča a nitko ga ništa nije pitao.Dajte prestanite više takvim tipovim poklanjat medijski prostor.

  • El Tractor 23.02.2015.

    Teniski as iz Remetinca gostovao u emisiji Nedjeljom u 2!

Komentiraj...
Vidi sve komentare