To je to što me zanima!

'Znamo tko je bombaš koji se raznio i u Surucu ubio 32 ljudi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Istražitelji sada pokušavaju doznati više o njegovim vezama u zemlji i iznozemstvu, a ono u što se i dalje vjeruje se da je riječ o pripadniku ISIL-a
Vidi originalni članak

Turske vlasti identificirale su osobu koja je u ponedjeljak ujutro izvela samoubilački napad na mlade aktiviste u gradu Surucu. Ubijeno je 32, a ranjeno više od 100 ljudi.

Istražitelji pokušavaju doznati više o njegovim vezama u zemlji i inozemstvu, a ono u što se i dalje vjeruje se da je riječ o pripadniku ISIL-a, javlja BBC News .

Turska je zbog napada pojačala sigurnost uz granicu sa Sirijom.

Napad u gradu Surucu, smještenom u neposrednoj blizini sirijskog Kobanea koji kontrolira ISIL, izveden je na skupinu mladih koja je bila na sastanku u obnovi Kobanea i okolne infrastrukture.

POGLEDAJTE VIDEO : Održan masovni sprovod za žrtve

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 10

  • Jeronim Beethoven 21.07.2015.

    SAD i CIA imaju svoje planove i dok ISIL ne ispuni te planove nema zaustavljanja. Nisu oni bez veze iz zatvora Guantanamo pustili jednog od vođa ISIL-a.

  • Herzog(315178) 21.07.2015.

    Turci su ih štitili ,prodavali im oružje za naftu i sada im ovi vraćaju kusur !

  • efteling 21.07.2015.

    Alooo,Koban ne kontrolise ISIL...!Ne znate ni informaciju tacno prepisati...Ogromna vecina pobijenih su Kurdi.Erdogan je bio protiv njihovog odlaska Kobane,a sa druge strane ima odlicne veze sa ISIL-om...Cak ne iskljucujem mogucnost i njegove umesanosti...Vrlo prljav igrac cije ce konsekvence snositi cela Turska...

Komentiraj...
Vidi sve komentare