To je to što me zanima!

Znao sam je kao Ankicu, a oženio sam je kao Antoniju

Ante Kojundžić , koji je bio u braku s Antonijom Balek dvije godine tvrdi da ne zna kako je završila u kolicima niti je ikada čuo da se ranije drogirala
Vidi originalni članak

Antonia Balek bila je od 1995. do 1997. godine udana za Antu Kojundžića iz Kaštel Sućurca.
- Upoznali smo se u Kaštelima kad sam ja dolazio iz Njemačke gdje sam radio. Malo pomalo smo se družili sve više a onda i oženili. Ja sam želio dijete, a kad sam vidio da ona to ne želi odlučio sam se razvesti. Viđali smo se povremeno i kasnije, a kad sam definitivno prekinuo našu vezu, ona me prijavila policiji za pokušaj ubojstva. Naravno da to nije bila istina - priča Kojundžić i dodaje kako je Antonija bila potpuno zdrava.
- Zbog čega je u kolicima stvarno ne znam, kao ni da se drogirala. Ali znam da ona ima ozbiljnih psihičkih problema. Čim sam na televiziji vidio što priča, znao sam da će biti svega. Ne želim je blatiti, meni je nje žao, i ne mogu reći da je loša osoba. U našem braku bilo je i lijepih i ružnih trenutaka rekao nam je Ante.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cicibella 04.10.2008.

    Gluho bilo.......teška lujka.Ok,može ona bit invalid,ali sve te njene sumanute priče i cijeli njen život-da te jeza uhvati!!!Nije dobra nikako.

  • mavricka 04.10.2008.

    ova žena ima zle oči,bila invalid ili ne,a meni se čini da je njoj droga nagrizla mozak i sad su svi krivi a ona je svetica, helouu

  • spavuljak 04.10.2008.

    Luda zena ka sta odavno svi znaju na ask-a-da je luda i lazljiva sto gradi! Bog joj da zdravlje ali vidi joj se na faci da je zlocesta-slika i prilika vistice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare