To je to što me zanima!

Zoki ne zna gdje mu je mjesto, a Šeks ostao bez svoje stolice

Premijer Zoran Milanović je prvo sjeo za predsjednički stol Odbora za Ustav, a zatim mu je Grbin objašnjavao kako mora govoriti s govornice bez obzira gdje sjedi...
Vidi originalni članak

Na iznenađenje novinara, premijer Zoran Milanović došao je na sjednicu Odbora za Ustav kako bi sam obrazložio prijedlog da se ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića imenuje potpredsjednikom Vlade za unutarnju politiku, piše Večernji list

Sjeo je za predsjednički stol u Maloj vijećnici, zajedno s predsjednikom Odbora Peđom Grbinom te Ostojićem. Potpredsjednik odbora Vladimir Šeks morao je zato sjesti u klupu kao da je običan član. 

Na sjednicama inače potpredsjednik sjedi kraj predsjednika. Grbin mu je kasnije objasnio da mora govoriti s govornice bez obzira gdje sjedi. Milanović se začudio, ali poslušao. 

Za Ostojića je rekao kako ima veliko političko i upravno iskustvo te da će mu glavno zaduženje biti priprema Hrvatske za ulazak u schengenski režim. 

Grbin mu je zatim objasnio da može sudjelovati u raspravi, ali da će zastupnici pitanja postavljati samo Ostojiću. Milanović je napustio dvoranu.

Ostojić dobio podršku

Odbor za Ustav podržao je prijedlog premijera Milanovića o imenovanju ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića potpredsjednikom Vlade za unutarnju politiku.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • zagrebčanka 10.07.2013.

    Kaj, uvode dam policijsku državu? Stvarno su pogubljeni.

  • 09.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • emma123 09.07.2013.

    e da je to jedino što ne zna,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare