To je to što me zanima!

Zoki o smjeni Bertine: To mi je kao prijatelj, kako se ono zove?

Neka imenuju i smjenjuju koga hoće, to je pravo, kao i smjena Lozančića, ali vidim da se nisu u stanju dogovoriti. Samo neka vode državu, rekao je Zoran Milanović u Saboru
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović novinarima je komentirao raspravu u Saboru. 

- Šteta je da neki ljudi ne shvaćaju da je ovo Hrvatski sabor, a ne ekspozitura EU, Fincha ili Standard & Poor'sa. To što sam govorio, ozbiljno mislim. Počet ćemo raditi bilance i vidjeti koliko nas EU sputava. EU je krasna stvar, lijepe vrijednosti, naše, socijaldemokratske vrijednosti, no pitanje je koje slobode djelovanja imamo - rekao je. 

Na pitanje o smjeni u PNUSKOK-u, Milanović je kazao: 

- To je navodno moj prijatelj kojem se ne mogu sjetiti imena. Kako se zove taj čovjek? Nisam ga nikad vidio, nisam ga imenovao, niti ću ga smjenjivat. Neka imenuju i smjenjuju koga hoće, to je pravo, kao i smjena Lozančića, ali vidim da se nisu u stanju dogovoriti. Neka vode državu, neka vode posao. Vode kao Dačić i Vučić u Srbiji prije pet, šest godina, kad su slagali tajne službe. Nije samo to država - rekao je Milanović.

Na pitanje o izboru za ministra branitelja Milanović je rekao kako misli da su branitelji zaštićeni i da im ne prijeti ništa. 

- Nije ni najvažnije tko je ministar. Neka pripoje ministarstvo nekom drugom ministarstvu ako se ne mogu dogovoriti - poručio je. 

Na pitanje o kandidatu Tomi Medvedu rekao je kako ne zna ''tko je taj gospodin i ne bih ga prepoznao da ga sad vidim''. 

Na pitanje o komunikaciji u SDP-u rekao je da je to bečka škola u uspredbi s komunikacijom u američkoj kampanji za predsjedničku kandidaturu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 16.03.2016.

    A kak se ti zoveš . Da nisi ti onaj Basta s Trnja. E,Zoka ,Zoka lako se odričeš svojih dupelizaca preko kojih si obavljal svoje prljavštine.

  • dr_sc_milivoj 15.03.2016.

    Tako je zorane, svaka ti je na mjestu,vratite nam se ubrzo tamo di pripadate a to je na mjesto predsednika vlade

  • croaticum 15.03.2016.

    Oko krese se steze omca, a sa njim je i bahati jako ugrozen.......izlazi duh iz boce, mozda se nade i king kong:-)) Zmajlovic, hajdas i jos neki su na redu, uskoro vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare