To je to što me zanima!

Zoki postao radnik: Napustio je Sabor, sad će biti konzultant...

To što sam izašao iz Sabora ne znači da više nisam političar i član SDP-a, rekao je Milanović prijateljima. Jedan od posljednjih razgovora kao saborski zastupnikMilanović je odradio s Arsenom Baukom
Vidi originalni članak

Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović s današnjim danom stavio je mandat saborskog zastupnika u mirovanje. Kako doznajemo, prijateljima se pohvalio da će se sada posvetiti privatnom biznisu u konzultantskoj tvrtki EuroAlba Advisory, koju je osnovao u studenom. No zamrzavanje mandata ne znači da je gotova njegova politička karijera.

 - To što sam izašao iz Sabora ne znači da više nisam političar i član SDP-a - rekao je Milanović prijateljima. Jedan od posljednjih razgovora kao saborski zastupnik SDP-a Milanović je odradio s Arsenom Baukom. Šaljivi Bauk ga je nazvao jučer i rekao mu da ga zove kako bi ga mobingirao još jedan dan.

Kako doznajemo, predsjednik SDP-a Davor Bernardić još nije odlučio tko će zamijeniti Milanovića u Saboru. Odluku bi trebalo donijeti predsjedništvo stranke u četvrtak. U igri su tri imena: Melita Mulić, bivša zastupnica i supruga bivšeg tajnika stranke Igora Dragovana, zatim Karolina leaković, koja je bila jedna od kandidatkinja za predsjednicu SDP-a i Alen Prelec, načelnik Općine Brdovec i blizak Bernardićev prijatelj.

Milanović je predsjednik SDP-a postao 2007. nakon smrti Ivice Račana. Premijer je postao 2011. kao čelnik Kukuriku koalicije, a u posljednjih godinu i pol dvaput je poražen na parlamentarnim izborima, zbog čega je i odstupio s mjesta predsjednika SDP-a.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • dado73 03.03.2017.

    Nikad od njega radnika.....

  • Cipelcug 02.03.2017.

    Za koje će područje djelovanja obavljati konzultiranje?????

  • hrza 02.03.2017.

    Bit će konzultant za PROPAST.

Komentiraj...
Vidi sve komentare