To je to što me zanima!

'Zoran je odličan prijatelj, jako je dobar i savjetuje me korisno'

Bivši premijer Zoran Milanović već neko vrijeme radi kao savjetnik albanskog premijera Edija Rame. Rama kaže kako su mu njegovi savjeti jako korisni
Vidi originalni članak

Bivši premijer Zoran Milanović već neko vrijeme radi kao savjetnik albanskog premijera Edija Rame. Rama je to potvrdio jučer na zajedničkoj konferenciji za novinare s povjerenikom Europske unije za proširenje Johannesom Hahnom u Tirani. 

- Hrvatska je velika zemlja koja je primjer u regiji. Zoran je odličan prijatelj, a njegovi savjeti su uvijek dobrodošli. Hoću reći da je tako dobar prema meni, a njegovi savjeti su korisni - odgovorio je Rama na pitanje hrvatskih novinara.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • purger2017 11.11.2017.

    Koliko se mi žalili ipak ni Plenković ni Milanović ni Kolinda pa ni Sanader nisu tako loši političari kakvi se pojavljuju u drugim zemljama, ako se uzme npr. da je premijer Italije bio Berlusconi, pa onda jel u Irskoj ili na Islandu premijer je gay, pa imamo ekscentričnogTrumpa sa druge strane bare a još ovaj Izetbegović iz BIH i Vučić iz srbije

  • NedojeBan 11.11.2017.

    Rabim ovu tužnu prigodu da albanskom narodu uputim svoju najdublju sućut zbog kazne koju ničim nisu zaslužili. Milanovića ne bih preporučio najgorem neprijatelju, nitko, jednostavno nitko ne zaslužuje tako okrutnu kaznu.

  • Linz 11.11.2017.

    Nisam se ovako nasmijao, od kad je pao s oklopnog vozila !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare