To je to što me zanima!

Zoran Milanović dao glas za referendum o NATO-u

Milanović je istaknuo kako se SDP zalaže za ulazak Hrvatske u NATO, no smatra da tu važnu odluku politika i građani moraju donijeti zajedno
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u srijedu je na središnjem zagrebačkom trgu potpisao peticiju za raspisivanje referenduma o ulasku Hrvatske u NATO. Izjavio je da bi se, da je SDP na vlasti, održao referendum i građani bi sami odlučili da Hrvatska uđe u NATO. Istaknuo je kako se SDP zalaže za ulazak Hrvatske u NATO, no smatra da tu važnu i dalekosežnu odluku politika i građani moraju donijeti zajedno, i to referendumom kao oblikom participacije svih građana. Odbor za referendum do sada je prikupio 70.000 potpisa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • udrugabu 02.04.2008.

    xyx, znam ja dobro šta je to..a ko šljivi raju..jesu li Francuzi i Nizozemci na referendumu odbili Europski ustav..sad su im istu stvar uvalili kao Lisabonski ugovor i više nema referenduma nego ga tribaju ratificirati parlamenti..i znaš ko ga je prvi ratificira??? Francuska..eto to ti oni zovu demokracijom, voljom naroda, slobodom i sl. Napravit će oni priko korumpiranih političara šta god žele..

  • user_21386 02.04.2008.

    Udrugabu, on je za referendum o nato, informiraj se što je referendum i trči ga i ti potpisati

  • udrugabu 02.04.2008.

    ..Zoki je za ukidanje ZERP-a, za priznanje Kosova, za ulazak u NATO, za slanje naših vojnika u Afganistan..dakle, Zoki je za sve za šta je i vlast na čelu sa dr Ivom ..i koja je to demokracija kad su i vlast i oporba za iste stvari..dobro je onaj napisa grafit \"kad bi izbori nešto minjali-ukinuli bi ih\"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare