To je to što me zanima!

Zoran Milanović na svečanosti predaje Uljanikovog broda

Milanović će se sastati s turkmenistanskim predsjednikom Berdimuhamedovim, a potom će sudjelovati na primopredaji broda Berkar u luci u Turkmenbašiju
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović boravit će danas u posjetu Turkmenistanu kako bi sudjelovao na svečanosti predaje broda koji je Uljanik izgradio za tamošnjeg naručitelja javlja HRT.

Milanović će se prvo sastati s turkmenistanskim predsjednikom Gurbangulijem Berdimuhamedovim, a potom će sudjelovati na svečanosti primopredaje broda Berkar u luci u Turkmenbašiju, gradu na istočnoj obali Kaspijskog jezera. Berkar je izgrađen u pulskom brodogradilištu Uljanik.

Brod je trebao biti isporučen i ranije, jer je završen krajem rujna, ali zbog niskog vodostaja Volge nije mogao krenuti prema Kaspijskom jezeru. Uljanik gradi još jedan brod za turkmenistanskog naručitelja.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zebra 27 06.12.2014.

    Sad znam zašto Milanović ima toliko tjelohranitelja kraj sebe, možda više nego predsjadnik?? Čovjek je opasan sam za sebe.. Kako je samo pa s onog tenka, vjerojatno mu se od tada pojačako osiguranje.. Njega triba čuvat više i bolje nego dite od dvije godine, da ne padne ili se ozljedi.. Vjerojatno su ga prija čuvali i pazili mama i tata da im Zokić ne padne ili se udari, a sad kad je premijer sad to moraju preuzet malo iskusniji ljudi, odnosno tjelohranitelji.. Zoki ako skačeeš s broda skači na noge ka mačka, a ne na glavu ka netko tko želi privlačit pažnju, a nema pojma o takvom skakaanju pa ne samo da ispadne budala, već se još i sam sebe ozljedi..

  • ina67 05.12.2014.

    Važno je da se blati. Valda je trebao poći Karamarko?

  • adeodatus 05.12.2014.

    Koliko je uljanik izgubio na ovom brodu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare