To je to što me zanima!

Zoran Milanović: Ne treba dati M. Bajiću novi mandat

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je da nije zadovoljan radom državnog odvjetnika Bajića. Smatra da se okreće onako kako vjetar puše
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je za Novi list da nije zadovoljan radom državnog odvjetnika Mladena Bajića.
- Okreće se kako vjetar puše i ne zaslužuje još jedan mandat- kazao je te dodao da SDP neće glasati za njega u Saboru. Smatra da je razgovor s premijerkom donio bolje razumijevanje Vlade i oporbe. Procjenjuje, da će se Vlada grčevito boriti da se održi do kraja mandata. S Željkom Antunović iz SDP-a kaže da ne mogu biti partneri, a on na čelu zagrebačkog SDP-a treba partnera.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • seka58 23.01.2010.

    Trebalo ga je smijeniti i prije, bio je na usluzi Hdzeu. Radio je samo kako su mu Sanader ,Šeks i ostali iz Vlade zapovjedali.Znači istražuj samo one ispod crte.

  • DELIRIUM TREMENS 23.01.2010.

    Kako Šeks puše u Bajića tako se ovaj okreće, a isto će biti i sa onim koji dođe poslije Bajića!

  • plavi cvijet 23.01.2010.

    A vi u SDP-u kao nemate nikakve dokaze za pljačke pa ne možete nikoga prijaviti. Kao vi svi sada dobri i pošteni. Ja bi trebala znati tko što radi? Čemu vi služite? Sad kad izlazi Bajiću mandat - sad ne valja. Treba netko iz SDP-a zasjesti na njegovo mjesto. Za mene osobno, svi ste vi isti i SDP i HDZ i ostali koliko ih god ima. Mislite da ste svi toliko pametni. Jadan narod i ništa više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare