To je to što me zanima!

Zoran Milanović: Pred SDP-om su četiri godine teškog posla

Moramo voditi računa o tome da možemo i sutra izaći pred ljude čista obraza, ali ne na način da budemo oholi i da nam to bude najvažnije, rekao je predsjednik SDP-a
Vidi originalni članak

Premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović poručio je na Glavnom odboru stranke kako je pred SDP-ovcima četiri godine velike odgovornosti, rada i polaganja računa za rezultate tog rada, te da svi oni moraju voditi računa da i sutra mogu izaći pred ljude čista obraza, javlja HRT. 

- Moramo voditi računa o tome da možemo i sutra izaći pred ljude čista obraza, ali ne na način da budemo oholi i da nam to bude najvažnije, jer često će nam se događati da nas ljudi ne razumiju i da pogriješimo u odabiru neke mjere ili u načinu na koji tu mjeru prezentiramo - rekao je Milanović. 

SDP-ova politika je, kaže Milanović, odgovorna i racionalna i zbog toga treba vremena da se prihvati. 

- Najvažnije je da to nije politika nerealnih obećanja - istaknuo je premijer.

Na prvoj konstituirajućoj sjednici Glavnog odbora SDP-a  izabrano je rukovodstvo Glavnog odbora, predsjednik i potpredsjednici, glavni tajnik stranke, poslovni direktor te Poslovni odbor SDP-a. 

Josipa Leku izabrali za predsjednika Glavnog odbora SDP-a

Za predsjednika Glavnog odbora izabran je Josip Leko, a za potpredsjednike Renata Sabljar Dračevac i Domagoj Hajduković. Članovi Glavnog odbora izabrali su Igora Dragovana za glavnog tajnika stranke, te Dinka Sutona za poslovnog direktora. 

Izabran je i Poslovni odbor na čelu s predsjednikom Slavkom Linićem te članovima Dragicom Zgrebec, Mićom Stojanovićem, Šime Lučinom te Venkom Ćurlinom.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • HR1969 18.06.2012.

    Zoki ak se malko bolje zbrojiš, još (3 i 1/2) tri i pol godine. Vrijeme brzo prolazi a ono niš... A i ovaj ostatak će biti brz, možda još brži od Vaših snova. Jedina sreća Vam se može osmjehnuti u Mađarskoj, ako Čačinjo dobije pokoju godinicu.

  • marnik954 17.06.2012.

    Zoki dobro zboriš, ali kako narodu reći da je to sve deklerativno. Previše forme uz puno posla, a rad se ne vidi!?

  • user_68097 17.06.2012.

    Znači u te četiri godine razmišljati ćete kako nas treba još više osiromašiti i baciti na koljena.Bravo,stvarno težak posao za Vas i naravno čestitam onima koji glasaju za takve majstore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare