To je to što me zanima!

Milanović: Izbori nisu ni blizu odlučeni, ništa još nije gotovo!

Vođa Kukuriku koalicije posjetio je Mesnu industriju ''Braća Pivac'' te najavio da će ovo biti najjeftinija kampanja dosad. Dodao je kako će ovo biti najjeftinija kampanja
Vidi originalni članak

Zoran Milanović, kandidat Kukuriku koalicije za premijera, u pratnji Arsena Bauka i prof. Branka Grčića posjetio je Mesnu industriju "Braća Pivac" u Vrgorcu.

- Ovo je jedna od najuspješnijih mesnih industrija u zemlji i primjer uspješnog poslovanja. Bilo je potrebno mnogo truda da se izgradi ovakvo nešto - naglasio je Milanović.

Zamoljen da komentira medijske ankete koje posljednjih dana veliku prednost daju Kukuriku koaliciji, Zoran Milanović poručio je da još ništa nije gotovo i kako izbori nisu ni blizu odlučeni. Najavio je da će ovo biti kampanja u kojoj će potrošiti najmanje novca.

Raspitivao se za probleme poljoprivrednika

Predsjednik SDP-a u pratnji stranačkih kolega u petak je u Opuzenu posjetio obiteljsko gospodarstvo Čedomira Karabatića, uzgajivača mandarina. Karabatić se požalio kako svi porezi idu u Zagreb, da su proizvođači nezaštićeni za razliku od trgovaca koje država štiti te da se nekada proizvodilo otprilike koliko se prodavalo, dok danas pola uroda može propasti. Vlasnik imanja je također rekao Milanoviću, koji ga je strpljivo slušao, kako će biti puno posla za onoga koji treba osmisliti buduću agrarnu politiku Hrvatske. Karabatićevo imanje je izabrano za Milanovićev posjet jer se, kako kaže Vedran Lendić, radi o 'neutralnom' čovjeku koji poznaje problematiku poljoprivrednika neretvanskog kraja jer je nekad bio direktor PIK-a te je i sam poljoprivrednik. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • suky21 05.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • candy01 05.11.2011.

    Kaj misliš dobio je sanduk Mandarina i već to neka b....a komentira , a dok HDZ-ovci dobivaju kofere pune novca to se ne vidi.

  • robin_1 05.11.2011.

    svi su oni isti. vrana vrani oci nevadi

Komentiraj...
Vidi sve komentare