To je to što me zanima!

Zovaka posjetila policija te im podnio prijavu protiv Šeksa

Uz prijavu Zovak je priložio je i dopis u kojem je Tuđmana izvjestio o ponašanju Šeksa te dokumente da je JNA bila obaviještena o akciji ZNG-a, piše Večernji list
Vidi originalni članak

Ivana Zovaka, koji je rekao da će prijaviti Vladimira Šeksa zbog ratnog zločina u Mirkovcima, posjetila je policija na poslu. Zovak, koji je 1990. izabran za predsjednika SO Županja, ispričao je što zna o akciji ZNG-a u Mirkovcima, gdje je poginulo 12 branitelja. Šeksa je kao tadašnjeg predsjednika Kriznog štaba Slavonije i Baranje okrivio kao odgovornog za ljudske gubitke i slom akcije. Policajcima je uz kaznenu prijavu protiv Šeksa priložio i izjave zapovjednika akcije u Mirkovcima, dopis u kojem je 1991. izvjestio predsjednika Tuđmana o ponašanju Šeksa te dokumente koji dokazuju da je JNA bila unaprijed obaviještena o toj akciji, piše Večernji list. Ivan Zovak tvrdi da je Šeks najodgovorniji za stradavanje pripadnika ZNG-a. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • stara škola 26.02.2011.

    Bravo Ivane! Ako je točno da ste ga i prije prijavljivali, pa da se to zataškavalo onda vam držim stranu i to kao I branitelj i ZNG-ovac iz tih vremena i iz Županje. Jedino, vjerojatno znate, da ni sada to ne će proći jer je Šeks zaštićen kao lički medvjed. Sa velikim igračem ste se uhvatili. Želim Vam sreću.

  • mirjana2902 26.02.2011.

    toga,toga treba u zatvor!!!!!

  • Nisam Taj 25.02.2011.

    Glavasu je dopusten bijeg iz vrha HDZ-a upravo zato sto puno zna i nikom nije u cilju da on propjeva i to je jedna i jedina ISTINA !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare