To je to što me zanima!

Žrtve Josefa Fritzla izašle su iz psihijatrijske bolnice

Elizabeth Fritzl i njezinih šestero djece nakon otkrivanja strašne tajne živjeli su u klinici u Austriji gdje su bili liječeni i zaštićeni od znatiželjnika
Vidi originalni članak

Elisabeth Fritzl, žena koju je njezin monstruozni otac 24 godine silovao i držao u zatočeništvu, i njezinih šestero djece izašli su u ponedjeljak iz psihijatrijske bolnice u koju su primljeni u travnju, izjavio je njezin odvjetnik Cristoph Herbst i dodao da obitelj sad živi u svojoj kući. Nije htio iznijeti druge potankosti.
Elisabeth Fritzl, kojoj su sad 42 godine, u podrumu u kojem ju je otac prisilno držao i silovao 24 godine rodila je njegovih sedmero djece. Jedno je dijete umrlo odmah poslije rođenja, a troje su posvojili Josef Fritzl i njegova žena, koji su živjeli u istoj kući, iznad podruma. Ostala djeca živjela su u podrumu s majkom, odsječeni od vanjskog svijeta, sve dok se najstarija kći, devetnaestogodišnjakinja, nije razboljela u travnju, nakon čega se strašna tajna počela razotkrivati. Elizabeth Fritzl i šestero djece od 5 do 19 godina otad su živjeli u klinici u Amstetten Maueru, stotinjak kilometara zapadno od Beča, gdje im je pružena liječnička pomoć i gdje su bili zaštićeni od znatiželjnika. Josef Fritzl (73) optužen je za ubojstvo, silovanje, otmicu, incest i držanje u ropstvu. Suđenje mu treba početi u ožujku sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare