To je to što me zanima!

"Žrtve su vrištale, krv je tekla u potocima, Holmes se smijao"

Počelo suđenje: James Holmes (26) je optužen da je u srpnju prošle godine na premijeri filma "Vitez tame: Povratak" u kinu u Coloradu ubio 12 i ozlijedio 58 ljudi
Vidi originalni članak

Tijela su ležala bez svijesti, a mobiteli su stalno zvonili. Nakon onoga što sam vidio u kinu, nisam želio da itko više umre. Čovjek kojeg sam vozio do bolnice vrištao je 'Je li moja žena živa?', drugi je vikao 'Gdje je moja kćer?', rekao je policajac Justin Grizzle u nastavku suđenja Jamesu Holmesu, piše u utorak CNN. Holmes (26) je, podsjetimo, optužen da je u srpnju prošle godine na premijeri filma "Vitez tame: Povratak" u Coloradu ubio 12 i ozlijedio 58 ljudi. Grizzle je rekao i kako je Holmesa pitao da li postoji i drugi ubojica, a Holmes ga je pogledao i nasmijao se.

Na suđenju je svjedočio i policajac Matthew Ingui koji je rekao kako je prvo ugledao trupla, a onda i cipele, krvave rupčiće, krv i kokice. Policajac Jason Oviatt je posvjedočio da je naišao na ljude koji su krvarili na uglu ulice, a za njima se protezao krvavi trag sve do kina.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Hercegsiroki 08.01.2013.

    šta su si izabrali takav posao, nema kukanja

  • bonton 08.01.2013.

    po kratkom postupku

  • jorginho 08.01.2013.

    Čovjek je na slikama vidno nadrogiran kao i na prvom saslušanju,izguglajte malo ljudi slučaj "Libor".Zanimljivo Holmsov otac je jedan od zviždača..

Komentiraj...
Vidi sve komentare