To je to što me zanima!

Žrtve terorističkog napada: Glavni urednik, karikaturist...

Među devet ubijenih novinara Charlie Hebdoa su glavni urednik Stéphane Charbonnier i karikaturist Jean Cabut, te crtači Georges Wolinski i Bernard Verlhac
Vidi originalni članak

Devet od 12 žrtava napada na redakciju satiričnog magazina Charlie Hebdo u Parizu bili su novinariUbijena su i dva policajca. Identitet 12 žrtve još nije poznat. Uz njih, još osmero ljudi je ranjeno. 

Među ubijenim novinarima ubijeni su, piše "Le Monde", glavni urednik Stéphane Charbonnier Charb (47) i karikaturist Jean Cabut Cabu (67), te crtači Georges Wolinski (80) i Bernard Verlhac Tignous (58).

Navodno je jedan od dva poginula policajca bio po dužnosti dodijeljen za čuvanje glavnog urednika Stephanea Charbonniera, zbog prijetnji koje su uredniku bile upućivane.

Neki mediji navode da su napadači upali u redakciju za vrijeme kolegija, dok drugi pišu kako su napadači išli od jednog do drugog novinara i pitali svakoga kako se zove. Čini se da su planirali točno koga će ubiti.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 117

  • AnteG 08.01.2015.

    evo što se događa kad te kvazinovinari svakodnevno pljuju i omaložavaju

  • garnet11 07.01.2015.

    ubije neki katolik nekog napisu clanak i nikome nista ... ubije neki musliman nekog odmah je cijeli svijet na nogama

  • nikluk20 07.01.2015.

    početi će još gore kako mi se čini....pobjeći će sa zadnjeg zrnceta pijeska i onda početi sijati kaos na ulicama europe....treba ih zaustaviti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare