To je to što me zanima!

Županijski sud o istražnom zatvoru za Branimira Glavaša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glavaš, koji se u nedjelju vratio u Hrvatsku, nepravomoćno je osuđen za ratne zločine nad civilima u Osijeku 1991. Županijski sud odlučivat će o istražnom zatvoru
Vidi originalni članak

Zagrebački Županijski sud trebao bi u ponedjeljak odlučivati o zahtjevu DORH-a da se Branimiru Glavašu odredi istražni zatvor.

Glavaš, koji se u nedjelju vratio u Hrvatsku, nepravomoćno je osuđen za ratne zločine nad civilima u Osijeku 1991.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Osijeku su ga dočekali brojni članovi HDSSB-a te mu je u znak dobrodošlice održan i koncert na kojem su nastupali tamburaši, Miroslav Škoro, Mate Bulić i drugi.

Prošlog tjedna pušten je iz zatvora u Mostaru , nakon što je Ustavni sud ukinuo pravomoćnu presudu na osam godina zatvora temeljem koje je Glavaš bio u zatvoru u BiH.

Županijsko državno odvjetništvo u međuvremenu je zatražilo da se Glavašu ponovno odredi istražni zatvor. Njegov odvjetnik Veljko Miljević kaže kako nema osnove da mu se on ponovno odredi.


Idi na 24sata

Komentari 134

  • majamala 03.02.2015.

    ode Zemlja k vragu;na sve strane zvijeri se puštaju...svako svoja čudovišta....

  • Mladen Kozic 02.02.2015.

    Pitam se jesmo li mi nešto bolji od Srba bez obzira što su oni bili agresori ,dio Srba je dočekao Šešelja ,to znaći da se slažu sa njegovim metodama ,a sa druge strane Mi dočekujemo Glavša i također se slažemo sa njegovim metodama ,i da povučem jednu paralelu koja je razlika između Generala Glavaša i nekog Oficira Partizana 45 po meni nikakva ali mi smo Hrvati čudan narod znamo vidjeti tuđe pogreške ali svoje ne vidimo jadno i žalosno

  • pidanko29 02.02.2015.

    kad sve ovo procitam , jad jadna , pa narode 91 god, ste bili glupi a sad posle 23 god, jos gluplji, jel se secate vojne parade 86god , u beogradu a jel se secate proslogodisnje parade opet u beogradu , pa sad sami zakljucite sta ce da se desi za nekolko godina !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare