To je to što me zanima!

Županijski Sud u Sisku za Čučićem raspisao tjeralicu

Ljubomir Čučić je u prosincu 2007. osuđen na godinu dana zatvora zbog obiteljskog nasilja nad bivšom suprugom Francuskinjom Magali Boers
Vidi originalni članak

Županijski sud u Sisku u utorak je raspisao tjeralicu za Ljubomirom Čučićem, bivšim hrvatskim veleposlanikom u Belgiji. On se 5. studenoga nije javio na izdržavanje jednogodišnje kazne u zatvor "Remetinec" u Zagrebu na koju je pravomoćno osuđen zbog obiteljskog nasilja nad bivšom suprugom Magali Boers. Čučiću je sud tri puta odgodio izdržavanje zatvorske kazne, no njegovu četvrtu molbu za odgodom je odbacio 27. listopada i naložio mu da se javi u zatvor 5. studenoga, što on nije učinio. Sutradan je njegova supruga, ujedno odvjetnica Nataša Pifar-Čučić, rekla da je on u Francuskoj gdje se bori za skrb nad kćerima. Županijski sud u Sisku je 11. studenoga dao nalog za dovođenje u zatvor, a kako policija Čučića nije našla na mjestima na kojima boravi u Hrvatskoj, taj sud je raspisao tjeralicu. Pifar-Čučić izjavila je u utorak navečer da je u ime branjenika podnijela ustavnu tužbu te zahtjev za Čučićevim pomilovanjem. Rekla je da će se njezin suprug "vratiti u Hrvatsku kad francuski sud dopusti da njegove dvije djevojčice odgajaju oba roditelja u normalnu obiteljskom okružju, a ne u internatu ekstremne katoličke organizacije Opus Dei u Luksemburgu u koji ih je iz Francuske nezakonito odvela njihova majka".

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ivabubamara 19.11.2008.

    Znate šta je sramota? Ova žena se bori za tog čovjeka - ok voli ga i udala se za njega - a grob njezinog bivšeg muža koji je poginuo u ratu zjapi prazan bez svijeće i kitice cvijeća, neopran i zamazan.... Sram da je bude!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare