To je to što me zanima!

Župnik bogataš: Za 60.000 eura kupio novi automobil

Ubojica je u nedjelju u svećenika iz Generalskog Stola Josipa Rafaja (41) ispalio nekoliko hitaca iz pištolja. Sumnja se da je dug motiv ubojstva...
Vidi originalni članak

Posljednji koji su, u subotu, župnika Josipa Rafaja (41) vidjeli živoga bili su bračni par te Petar Malović, koji je došao nakon njih.
- Bračni mu je par vratio 2000 kuna koje im je župnik posudio - doznajemo od visokog izvora bliskog istrazi. Upravo je novac glavni izazov istražiteljima.
- Imamo indicije da je župnik imao mnogo novca, pa pokušavamo otkriti odakle mu. Moguće je da su dugovanja bila motiv ubojstva - dodao je naš izvor. Kako saznajemo, svećenik je navodno novac ulagao u investicijske fondove.
Svećenik iz Generalskog Stola ubijen je s nekoliko hitaca iz pištolja. - Sa čaša i tanjura skidamo otiske i DNK, možda će nas odvesti prema ubojici. Drugih vidljivih tragova, osim čahura, nismo pronašli - rekao nam je naš izvor.
Iako se nagađalo da je župnik dugovao novac za obnovu crkve, policijski izvori to demantiraju. Kažu da su izvođači radili besplatno. Istražuju i je li župnik posuđivao novac na kamatu te odakle mu 60.000 eura za novi Volvo.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • kikulići 18.03.2008.

    Dragi moji šta pravdate svećenike ja sam odavno rekla da vjerujem u Boga a ne u svećenike. Čast izuzecima, ali niko od nas nije slip,svi vide da jedno propovijedaju a drugo rade. Lakše mi je kad vidim da neki svećenik vozi skupo auto nego kad saznam da je pedofil. Opet kažem, nisu svi isti,ima ih ih onih koji žive kako bi svi oni tribali,ali svi mi vidimo da je takva vrsta svećenika gotovo nestala.

  • Gara 18.03.2008.

    aranea ,slažem se sa tobom...dobar dio ljudi leta svakodnevno na mise i pričesti izigravaju \"velike\" vjernike a čim okrenu leđa je.. mater tim istim svećenicima..evo ide Uskrs i u mome mistu se skuplja suhomesnata hrana jaja itd za bogoslovije kojima je najpotrebnije i za siromašne..to je dobra volja ko oće dati niko nemora ako neće..ja sam poludila kad sam čula pojedine ljude šta laju a jučer su svi ko fol bili na ispovidi (ja nisam i neću) mislim prečestiti i prefini ...

  • Kusirica 18.03.2008.

    aranea, ja sam rekao da sam poslova s njima! No to ne mora znacit da opravdavam njihov nacin zivota za kojeg su si ga izabrali. Ipak kao Ateista ocekujem od njih da nisu prozdrljivi po pitanju novca. I samim tim sto izvlace profit iz komuna narkomanskog cistilista! Iskreno receno, malo mi je i okrutno da narko ovisnici postaju upravo njihovi ovisnici robovanja za njihov poslovni kapital. Organiziraju koncerte, priredbe i razno razne manufakturne manifestacije i prodaju njihovih ruku izradjene stvari, od slika pa do namijestaja ili stocarstva i sve sto ide uz to. A to je lipa industrija s tockom na \"i\" o ne placanju drzavnog poreza!!!! Pa se ti misli. Spominjes zasto se onda jede hrana za tzv neke svetkovine! Zasto ne, pa to ne veze covijeka sa vijerom koliko ja znam. Ja npr. ne volim masnu hranu, zar sam onda Musliman!!! Ali iskreno receno jako bi volija da se uhvati ubicu i da se vidi u cem je bio problem. No da ga popovi znaju ukenjkat znaju i to dobrahno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare