To je to što me zanima!

Župnik dobio zatvorsku kaznu zbog odnosa s maloljetnicama

Fra Ante Madunić (62) osuđen je na godinu i četiri mjeseca zatvora zbog spolnog odnosa s dvjema maloljetnim župljankama. Odlučio je tako splitski Općinski sud
Vidi originalni članak

Svećenik Ante Madunić osuđen je u petak u Splitu na nepravomoćnu jedinstvenu kaznu od godine i četiri mjeseca zatvora zbog spolnog odnošaja s maloljetnicama i zloporabom položaja, prenosi Večernji list.

Naime, fra Ante je službovao u Prološcu kod Imotskog, a prošlog ljeta otkriveno je da je imao seksualne odnose s nekoliko maloljetnica. Djevojkama je davao novac da budu s njim, a sve je otkriveno jer  je slao lascivne sms poruke. S obzirom na to da se radi o maloljetnicama, suđenje je bilo zatvoreno za javnost.

Idi na 24sata

Komentari 305

  • anonymous11 17.09.2012.

    Zato sto nije pedofilija jer to narod dopustio i vjeruje u suplju pricu te ustanove koja je odgovorna za vecinu ratova u svijetu tjekom povijesti i danasnjice....Burn the church burn the religion, live free world.

  • BARUH 17.09.2012.

    Ako crkva kao sto tvrdi postuje Bozji zakon tada bi ovog (ne)covjeka trebala izopciti iz crkve, jer je apostol Pavao za takve slucajeve savjetovao: "Izvadite zloga iz svoje sredine". Taj isti Pavao rekao je: "Ako netko tko se bratom zove postane bludnik..... sa takvim nemojte niti Jesti." Bozanicu ti si na potezu!

  • MladenSertic 16.09.2012.

    cure su pomislile da će se naći u centru svjeckog šoubiznisa ako uvale popa.. pa nije vam naš pop onaj Berlusconi seljače jedne..

Komentiraj...
Vidi sve komentare