To je to što me zanima!

Žuti meteoalarm za cijelu obalu: Kiša, pljuskovi i grmljavinsko nevrijeme u većem dijelu zemlje

Krajem dana i u noći na subotu raste vjerojatnost za kišu u ostalim krajevima uz lokalno izražene pljuskove i obilnu oborinu
Vidi originalni članak

Djelomice sunčano uz postupan porast naoblake sa zapada. Mjestimice kiša, pljuskovi i grmljavina, ponajprije na sjevernom Jadranu i u gorju, a oborine lokalno mogu biti obilnije.

Krajem dana i u noći na subotu raste vjerojatnost za kišu u ostalim krajevima uz lokalno izražene pljuskove i obilnu oborinu. Vjetar većinom umjeren jugozapadni i južni, u gorju i jak. Na Jadranu umjereno do jako jugo i južni vjetar, mjestimice s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 26 i 31 °C, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za danas.

Vrijeme sutra

Promjenjivo i pretežno oblačno, osjetno svježije, mjestimice i s obilnom kišom. Lokalno su mogući izraženi pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar u okretanju s umjerenog južnog i jugozapadnog na sjeverni i sjeverozapadni.

Na Jadranu jako jugo, prolazno i sjeverozapadnjak, a navečer na sjevernom dijelu u jačanju i okratanju na buru.

Minimalna temperatura od 15 do 20, u Dalmaciji na obali oko 23 °C. Najviša dnevna temperatura u gorju, te na sjeveru i zapadu između 19 i 23, a na istoku i jugu uz kraća sunčana razdoblja od 25 do 28 °C.

Žuti alarm za cijelu obalu

Idi na 24sata

Komentari 2

  • željna svega 22.09.2023.

    umene ubrata u njemackoj 15 dana vec tak

  • Jabuka44 22.09.2023.

    Vi za jucer nemrete pogoditi kako je bilo, a kamo li za iducih dva dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare