To je to što me zanima!

Žužić se oporavlja u sobi s klima uređajem i TV-om

Za 650 kuna na dan Hrvoje Žužić u bolničkom apartmanu gleda televiziju, surfa internetom, ima kupaonicu te za svaki obrok bira između tri menija
Vidi originalni članak

Hrvoje Žužić (24) ostaje u bolnici Rebro još 30 dana. Iz zatvora u zagrebačkom Vukomercu privremeno su ga pustili na 15-dnevnu slobodu zbog operacije lijevog ramena. Operirali su ga prije tjedan dana, a uzorke tkiva poslali su na analizu.
- Sudsko-medicinski vještak Josip Škarić pregledao je mojega klijenta i utvrdio da će mu za potpuni oporavak trebati još mjesec dana - rekao je Ante Madunić, Žužićev odvjetnik. Hrvoja u bolnici vode na odjelu kirurgije iako se nalazi u bolničkom apartmanu na neurologiji. U njemu ima TV, klimu, kupaonicu, a mogu ga posjećivati cijeli dan. Čuva ga pravosudni policajac. Otac Željko, vlasnik Soliduma, u četvrtak ga je oko podneva posjetio i donio mu dnevne novine. Zadržao se samo pola sata, a za to vrijeme svoj Mercedes parkirao je na pješačkom prijelazu. Hrvoja Žužića osudili su na pet godina zatvora jer je prošle godine pijan skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula Ružica Pavić (19), a teško se ozlijedio Hrvoje Matijašić (23).
I DALJE U AUTU IAKO JE VOZIO PIJAN
Željka Žužića u svibnju su dva puta u danu policajci ulovili pijanog. Napuhao je 2,75 promila te su ga kaznili sa 7000 kn i šest mjeseci zabrane vožnje. Žalio se i sada čeka rješenje Višeg prekršajnog suda te dotad može i dalje voziti.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Kataryzig20 09.08.2008.

    DIVLJAMACKA i istomišljenici, da je Žužić nedaj Bože ubio vaše dijete, k...rac bi vi razmišljali i pisali ovako kako pišete. Ostali zatvorenici se liječe u zatvorskim bolnicama koje se ne zovu bez razloga tako, a usporedno s tim imaju svoju svrhu i namjenu - liječenje zatvorenika, a ne da ih se pusti na \'\'liječenje\'\' i da piju kavu ko da niš nije bilo. Da je ubio nekog mog sačekala bih ga negdje i sama bih mu presudila, kad već naše prokleto pravosuđe nije u stanju obaviti svoj posao kako spada. Da taj dečko ima imalo srama, ne bi glavu pomolio van ćelije, a kamoli se \'\'liječio\'\' po kavama i poliklinikama. Ovo \'\'liječenje\'\' je mazanje očiju dok se bura ne stiša, jer taj neće više vidjet zatvora, možda u prolazu dok će se vozit u skupom autu. Kakvu to poruku šalje? Gazite kog stignete, pa se možete i liječit novcem poreznih obveznika, ma platit će vam se i bolnički apartman. Gadi mi se kad vidim u kakvoj kapitalističkoj državi živim na kakvo gvno od čovjeka ide moj porez!

  • vea 08.08.2008.

    Šta ste se uhvatili tog Žužića,toliko ima sličnih prometnih nesreča svaki dan,pa nitko nikog ne razapinje na križ,šta zato što čovijek ima novaca je drugačiji od drugih,nek radi svojim parama što hoče,ako če sinu kupit privatnu bolnicu njegova stvar

  • 08.08.2008.

    Vidim da neki ovdje zastupaju tezu da, zapravo, uopće ne treba nikoga suditi, a pogotovo ne kažnjavati, jer \'\'..najveća im je kazna što će morati s tim živjeti.., a sudit će im Onaj gore..\'\' Pa, to je za krepat\' !!!! Već sam negdje napisala da je lako lupetai kad nisi u toj situaciji !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare