To je to što me zanima!

Žužul donio 40 kg papira: Više je dosta blaćenja mene i mojih

Slaven Žužul je ljut zbog novinskih napisa o malverzacijama na gradnji ceste Ploče Luka Ploče u kojima se proziva njegova tvrtka. Nevinost dokazuje dokumentima
Vidi originalni članak

Vlasnik Skladgradnje, Slaven Žužul sazvao je konferenciju za novinare kako bi se obranio od napisa da je zamračio 470 tisuća kubika kamena s odmorišta na brzoj cesti Ploče-Luka Ploče. Opovrgava optužbe te kaže da je sav materijal završio u luci Ploče. Kako bi potkrijepio tvrdnje, Žužul je po stolu rasuo četrdesetak kilograma dokumentacije. Između ostalog novinarima je dao na uvid 40 tisuća otpremnica koje dokazuju da je Skladgradnja sav materijal odvezla u Ploče.

- Dosta je više blaćenja mene, moje obitelji i ugrožavanja egzistencije mojih 600 radnika - rekao je vidno uzbuđeni Žužul. Potom je napustio kancelariju i riječ prepustio inženjerima. Oni su stručno pojasnili da nije bilo prostora za nikakve manipulacije, jer za sve postoji foto i video dokumentacija. Napomenuli su da je na odvozu kamena bilo angažirano još dvadesetak tvrtki, pa bi trebalo provjeriti imaju li i one svu potrebnu dokumentaciju. 

- Mogli bi mi pitati da li je Mladen Bajić palio srpske kuće u ratu, što bi bila idiotarija poput ove o našoj krađi. No to sigurno nitko ne bi objavio na naslovnici - zaključio je Jerko Trogrlić, Žužulov povjerenik za odnose s javnošću.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mapa 16.02.2011.

    otpremnice si ti pisao a tvoj brat miomir žužul potpisivao i sve legalno samo se ne zna gdje je materijal valjda ribe popale

  • sudacx 16.02.2011.

    gos dragi imo si ti vremena svu dokumentaciju izmijenit itd itd.. i tebi se pogodovalo ...... i ti si bos uso u opanke

  • CIJELA HRVATSKA 16.02.2011.

    Ja sam čuo opet ovu verziju !!! Kako je stekao bogatstvo ?? !! Neki mladić pita Žužula kako je stekao bogatstvo. "E, moj dečko, bila je 2007, vrhunac krize. Imao sam poslijednji novčić. Investirao sam ga i kupio jabuku. Cijeli dan sam je glancao i na kraju prodao za dvostruko. Slijedeće jutro investirao sam zaradu i kupio dvije jabuke Opet sam cijeli dan glancao jabuke i na kraju dana prodao ih za dvostrko. Tim sistemom sam nastavio cijeli mjesec i do kraja mjeseca imao sam 10 dolara.. "I tako ste izgradili poslovno carstvo??" upita ga mladić "Ma ne" odgovori Žužul. " Tad je na vlast došao HDZ i poklonio mi 10 miliona dolara."

Komentiraj...
Vidi sve komentare