To je to što me zanima!

Žužulovi brat i supruga nisu se pojavili na početku suđenja

Boris Žužul nalazi se u KB Sestara Milosrdnica na Odjelu kardiologije gdje je zaprimljen u siječnju. Tatjana Žužul se nalazi u SAD-u gdje ima boravište
Vidi originalni članak

Na velikogoričkom Županijskom sudu odgođen je početak suđenja Borisu (53) i Tatjani Žužul (55) , bratu i supruzi bivšeg ministra vanjskih poslova i veleposlanika u SAD-u Miomira Žužula, zbog njihova nedolaska. Tužiteljstvo ih tereti za zloporabe teške 11 milijuna kuna od 1995. do 1999. godine na štetu proračuna i tvornice čarapa Sloboda iz Samobora. Tvrtka je radi toga otišla u stečaj.

Boris Žužul nalazi se u KB Sestara Milosrdnica na Odjelu kardiologije gdje je zaprimljen u siječnju, pa će sutkinja Jadranka Kos zatražiti podatke od bolnice o tome koliko će dugo biti hospitaliziran. Tatjana Žužul se nalazi u SAD-u gdje ima boravište. Nije došla jer je znala da će biti odgoda zbog Borisove hospitalizacije. S njima su optuženi otac i sin Papeš, Ivica (67) i Dario (43) te Javorka Babić (53), financijska direktorica Slobode.

Prema optužbi, raznim su malverzacijama, osim Slobode, oštetili i proračun naplativši PDV od 1.241.000 za 1998. godinu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • konjina 07.02.2011.

    žužuli svih zemalja uozbiljite se

  • tužni šokac 07.02.2011.

    kakvo je to moguće neki dan piše se za štimca treba doći da svjedoči nema ga kakva je to država

  • doki2 07.02.2011.

    Naši pravosudni organi nemaju sreće, taman će početi proces protiv Žužula,kad ono ona u SAD-u, o on u bolnici. Jadni !!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare