To je to što me zanima!

'Zver' otkrila na sudu: Moje likvidacije traju 5 ili 6 sekundi

Ubojica iz zemunskog klana: Ne koristim hladno oružje kod likvidacija. Minutu i pol trajala je najduža likvidacija, rekao je na suđenju u Beogradu Sretko Kalinić Zver
Vidi originalni članak

Nisam ubio Milana Jurišića Jureta jer ne koristim hladno oružje prilikom likvidacija. Moj recept su likvidacije beogradskog ološa koje traju pet do šest sekundi. Najduža likvidacija trajala je minutu i pol, rekao je na suđenju u Beogradu Sretko Kalinić Zver (41), javlja Telegraf

Jedan od najpoznatijih ubojica iz tzv. zemunskog klana rođen je u Zadru. Uhićen je u Rakitju kraj Zagreba u lipnju 2010. nakon što ga je teško ranio njegov kompanjon Miloš Simović. Sudili su mu i zbog posjedovanja dviju krivotvorenih hrvatskih putovnica. 

Inače, Kalinić je optužen da je sa Lukom Bojovićem, Milošem Simovićem i Vladimirom Milisavljevićem ubio Branka Jevtovića Jorge i pokušao ubiti Andriju Draškovića i Zorana Nedovića Šoka, kad su nastradala dvojica njihovih tjelohranitelja.

Kalinić je veći dio svoje završne riječi posvetio upravo brutalnoj likvidaciji Jurišića, čije je tijelo raskomadano i bačeno u madridsku rijeku Manzanares. Bojoviću se u Španjolskoj sudilo za ovo ubojstvo, ali je oslobođen optužbe jer je sud ustvrdio da se ne može vjerovati svjedočenju Kalinića.

- Bojović je dva dana masakrirao Jurišića – rekao je Kalinić i dodao da je Bojović sudjelovao i u ubojstvu Ilije Novovića, kao i da je Milošu Simoviću platio ubojstvo Kuje Kriještorca, svjedoka u slučaju atentata na srpskog premijera Zorana Đinđića.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Patris123 22.03.2015.

    Rakitje

  • varešak 22.03.2015.

    On ubija ološ,a što je on cviječe sigurno nije.

  • žaba davi rodu 22.03.2015.

    7.62 .. rješava sve nedoumice i pitanja u njegovom slučaju ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare