To je to što me zanima!

Zvijezda skupa: Komadinu na konvenciji dočekali ovacijama

Fizički olakšan za nekoliko kilograma, ali sudeći po osmijehu rasterećen bremena ministarske funkcije, Komadina je Gordanu Marasu oteo ulogu zvijezde SDP skupa
Vidi originalni članak

Fizički olakšan za nekoliko kilograma, a sudeći prema široku osmijehu rasterećen očito preteškog bremena ministarske funkcije, predsjednik primorsko-goranskog SDP-a Zlatko Komadina doživio je ovacije na svom drugom pojavljivanju u javnosti. Ono se odigralo u hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom, grada iz čijeg naselja Krmpote potječu Komadine, a povod je bila druga izvještajno-tematska konvencija tamošnje gradske organizacije SDP-a.

Zlatko Komadina tako se prometnuo u gosta zvijezdu SDP-ova skupa iako je ta uloga bila namijenjena ministru poduzetništva i obrta Gordanu Marasu. On, pak, u svome obraćanju stranačkim kolegama, a u Novom Vinodolskom okupilo ih se šezdesetak, nije otkrio ništa novo nego se zadovoljio ponavljanjem uvijek jednih te istih tvrdnji o 2012. kao teškoj godini i godini uvođenja reda i tomu slično, javlja vecernji.hr.

Iste tonove s govornice su donijeli i predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije Tomislav Zrinski te saborski zastupnik i gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović.

Rad konvencije pratio je i saborski zastupnik i predsjednik Foruma mladih SDP-a Novljanin Saša Đujić. Prema izrečenome na konvenciji, za manje od godinu dana od njega se očekuje sudjelovanje u utrci za gradonačelničku fotelju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_98919 10.05.2012.

    Političar koji je prvi puta u životu počeo nešto konkretno raditi, pa je odmah odustao jer je lakše političariti i živjeti od tuđega rada. AJMO SVI U VLADAJUĆE POLITIČKE STRANKE!

  • Capafiori 10.05.2012.

    Neznam jesmo li mi stvarno tolike ovce pa ne vidimo što nam se plasira, no činjenica je da "zvijezdu skupa" nitko nije prisiljavao na ulazak u visoku politiku, da nam se prodaju priče o želučanim tegobama (ulcus duodeni), o gubitku kilograma i širokom osmjehu gospodina Komadine (kojega osobno podržavam), no nije on iz tih razloga ušao ni izašao iz ministarske fotelje.

  • mandzukic100 10.05.2012.

    to smo mi,skandiramo politicarima i pecemo im janjce,a onda po forumima i facebooku kenjamo.dvolican narod koji se uvijek nada da ce ipak mozda zavrsiti s njima za stolom i vecini nije zao sto nam je zemlja opljackana vec sto nisu ucestvovali u pljacki..skandirajte i dalje i uzivajte u losem zivotu,a oni ce se i dalje siroko osmjehivati sa 2-3 eura place i stotinama drugih privilegija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare