To je to što me zanima!

Lačni Franz prkosi kiši na platou MSU-a

Slovenski kantautor Zoran Predin i njegov prateći sastav Lačni Franz pozivaju sve danas u 21 sat na atraktivnu lokaciju na plato MSU-a kraj tobogana
Vidi originalni članak

Zagreb, 27. lipnja 2015. – Usprkos najavljenoj kiši, Zoran Predin sa svojim Lačnim Franzom nije se obeshrabrio održati koncert koji je prethodno najavljen na krovu MSU-a.  Iako se zbog varljivog vremena Lačni Franz mora skloniti s krovne terase, nije mu poremetilo planove za dobru svirku na Ljetu u MSU.  To mi je omogućila organizacija MSU-a koji će ga skloniti od kiše i grnljavine na platou MSU-a kraj tobogana u 21 sat. 

Tom prilikom Branko Kostelnik, autor projekta i producent MSU-a je izjavio: 

Još jednom dokazujemo da je Ljeto u MSU!  s našim građanima bez obzira na okolnosti. Spremni smo za sve uvjete pa tako i za kišu i grmljavinu zato pozivam sve ljubitelje dobre glazbe da nam se pridruže na koncertu legenadarnog Zorana Predina i njegovog Lačnog Franza u 21 sat na atraktivnoj lokaciji na platou MSU-a kraj tobogana. U dvije godine Ljeta u MSU odradili smo deset koncerata od kojih su se tri održala na platou kod tobogana. Prošle godine su to bili Jinxi, a ove godine Kawasaki3P i Zabranjeno pušenje koji su jako zavoljeli i taj dio MSU-a koji podsjeća na spejsi londonske lokacije.“ 

Da se može očekivati vrhunska rock svirka potvrđuju i sjajni osvrti kritičara koji su prepoznali Predina kao jednog od najboljih autora novog vala, a Lačnog Franza su svrstravali u pet najboljih bendova osamdesetih. 

Subotnji koncert Zoran Predin je u nekoliko navrata najavljivao krilaticom: “Mladost nije boja kose, nego stanje duha! Originalnost i hrabrost uvijek su u modi!” 

Zato svi hrabro na koncert Predina i Lačnog Franza u 21 sat na plato MSU-a kraj tobogana

Osim koncerta, u ulaznicu od 79 kuna, uključena je i kino projekciju u Art kinu Metropolis na kojem se ovog puta prikazuje hit koji upravo skuplja svjetske nagrade, francuska romantična komedija Ruka u ruci.

Danas od 11 do 22 sata ulaznica vrijedi i za izložbu o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus  o velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.

Ljeto u MSU 2015. osigurava Jadransko osiguranje i podržava Turistička zajednica Grada Zagreba. Osvježenje osigurava Beck’s - vrhunsko njemačko pivo br. 1 u svijetu! Svih tjedana tu živi i Mr Jack. Jack lives here, živjeli i vi! 

   Plešite slobodno, uživajte odgovorno, a tu je Eko Taxi s 10 posto nižim cijenama za sve goste navedenih programa. 

Idi na 24sata