To je to što me zanima!

Nikako ne propustite vrhunski CD iz omiljene serije '1001 noć'

RTL Televizija i 24sata vam s ponosom predstavljaju CD iz serije '1001 noć'! CD potražite na svim kioscima za samo 39,90 kuna!
Vidi originalni članak

Uživate gledajući omiljenu TV seriju “1001 noć”? Ne propuštate prekrasnu ljubavnu priču između Šeherezade i Onura? Odsad možete svaki dan uživati u prekrasnim pjesmama iz “1001 noći”, a kao pravu poslasticu na CD-u možete pronaći i naslovnu pjesmu iz omiljene serije.

RTL i 24sata s ponosom predstavljaju taj jedinstveni CD. Prepustite se i uživajte uza zvukove orijentalne glazbe. Na CD-u se nalazi 12 tradicionalnih turskih pjesama, kao i, naravno, naslovna pjesma iz te popularne serije. Turski pop bend Martilar izveo je 12 tradicionalnih turskih pjesama na kojima najviše do izražaja dolazi turski nacionalni instrument saz (dugovrata lauta iranskog podrijetla). Također, specifičan zvuk orijentalne turske glazbe čine perkusije, odnosno turska tarbuka. Turska narodna glazba ujedinjuje kulturne vrijednosti svih civilizacija koje su živjele u Anatoliji te na područjima otomanske vlasti u Europi i Aziji. Tako su i te narodne pjesme spoj kultura i civilizacija koje opisuju Tursku nekad i Tursku sad.

CD “1001 noć” možete pronaći na svim kioscima za samo 39,90 kuna. Požurite, jer količine su ograničene.

Idi na 24sata