To je to što me zanima!

Njega problematične kože sklone aknama i borama!

Samo zato jer se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom, na posao ili u ljekarnu.
Vidi originalni članak

Jedan od prvih vidljivih znakova starenja kože je uvenula, dehidrirana koža. Koža koja gubi životnu snagu, postaje manje elastična, slabi joj tonus, pokazuje znakove umora i suhoće. Znaci uvenulosti kože pojavljuju se puno ranije od prvih bora što znatno utječe na samopouzdanje žene. Zato smo za vas testirali prirodne proizvode koji regeneriraju stanice kože, hidratiziraju kožu i odlično djeluju protiv bora te vas čine sretnom i zadovoljnom ženom.

Svježi i prirodni proizvodi iz BIOmedisa pomoći će Vam pri rješavanju problema suhe i dehidrirane kože, kože sklone borama, pri rješavanju problema nečistog i masnog tena sklonog aknama te vam pružiti meku i glatku kožu kakvu ste oduvijek željeli. BIOmedis Regenerativna krema sa korijenom gaveza, nevenom i zeolitom neće začepiti Vaše pore već će djelovati protuupalno i umirujuće te vas riješiti neželjenog sjaja i masne kože, a Krema protiv bora sa arganovim uljem, uljem makadamije i zeolitom će Vam nahraniti kožu i zaustaviti daljenje nastajanje bora. 8 od 10 osoba su izjavili da su im ovi proizvodi jako pomogli pri rješavanju problema sa kožom, a na sve proizvode imate Garanciju zadovoljstva.

BIOmedis Regenerativna krema 

Svježa i prirodna BIOmedis Regenerativna krema sa korijenom gaveza, nevenom i zeolitom je lagana i hidratantna krema napravljena na potpuno prirodnoj bazi, bez umjetnih aditiva i konzervansa te je prilagođena svim tipovima oštećene i problematične kože. Idealna kao podloga za šminku.

• Za njegu oštećene i problematične kože 
• Pomaže pri regeneraciji stanica kože te blagotvorno djeluje na problematičnu kožu te doprinosi zdravijem izgledu kože
• Ima antiseptičko i umirujuće djelovanje
• Sadrži ¸zeolit i polifenol, prirodne antioksidante koji štite stanične membrane, sprječavaju oštećenje proteina i uljnih stuktura kojima je koža bogata te reguliraju ph kože
• Pomaže pri jačanju kapilara, regulira apsorpciju 
• Hidratizira i omekšava kožu
• Aktivira funkcije kože, osvježava, pročišćuje i obogaćuje kožu, regulira rad lojnih žljezda i poboljšava mikrocirkulaciju

BIOmedis Krema protiv bora 

Posebna prirodna formula čini BIOmedis Kremu protiv bora sa arganovim uljem, uljem makadamije i zeolitom idealnim izborom za njegu suhe i dehidrirane kože koja pokazuje znakove prijevremenog starenja. Krema sadrži samo prirodne supstance tako da ne stvara ovisnost kože.

• Posebna prirodna formula čini ovu kremu idealnim izborom za njegu suhe i dehidrirane kože koja pokazuje znakove prijevremenog starenja 

• Sadrži prirodne supstance tako da ne stvara ovisnost kože
• Vlaži, njeguje i obnavlja zrelu, suhu i osjetljivu kožu
• Sadrži visoki postotak palmitoleinske kiseline koja se nalazi u sastavu lipida mlade kože
• Sadrži Zeolit i vitamin E, poznate prirodne detoksikante i antioksidanse koji usporavaju proces starenja kože te pomažu regeneraciji oštećene kože
• Pozitivno utječe na jačanje imuniteta kože
• Posjeduje efekt stezanja koji vrača koži tonus, revitalizira ju i čini baršunastom

BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse. Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOmedis u fitoterapiji i homeoterapiji starija je od 140 godina.

Gdje kupiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOmedis?

Samo zato jer se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom, na posao ili u ljekarnu. Dostava je unutar 24-48h i potpuno je besplatna. Cijene u ljekarnama i na našoj službenoj web stranici su iste. Svježe prirodne proizvode BIOmedis možete potražiti u ljekarnama Mandis Pharm i Joukhadar. Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE.

Pratite nas na Facebooku gdje uz malo sreće možete na dar dobiti jedan od BIOmedis proizvoda.

Idi na 24sata