To je to što me zanima!

Nove avanture nepopravljive šopingholičarke Becky!

Ne propustite ” Šopingholičarka se udaje”, urnebesni roman koji je oduševio žene diljem svijeta! Knjigu potražite na svim kioscima za nevjerojatnih 39,00 kuna!
Vidi originalni članak

Ovoga ljeta donosimo vam idealno štivo za duge vruće dane na plaži! Hit kolekcija od 4 bestselera poznate autorice Sophie Kinsella otkriva vam zanimljiv i urnebesno zabavan žene koja živi za shopping i 'peglanje' kartica! Sophie Kinsella osvojila je svijet serijom romana o šopingholičarki, prevedenih na dvadesetak jezik, uvijek na vrhu bestselerskih top ljestvica i prodanih u milijunskim nakladama.

U trećem nastavku Becky Bloomwood napokon uživa u mirnom životu. Radi posao koji obožava (troši tuđi novac, a još je za to i plaćena) i živi na Manhattanu s dečkom u kojeg je zaljubljena. No, jednog je dana Luke Brandon zaprosi i odjednom se sve mijenja. Upravo kad je pomislila kako će uživati u pripremama za vjenčanje, stvari se kompliciraju... jer, prebogata i otmjena svekrva želi ekstravagantnu ceremoniju s večerom u newyorškoj Plazi, a Beckyna majka tradicionalni britanski obred s proslavom u svojem vrtu u Oxshottu. I dok buduća mladenka nema snage odlučiti gdje će se i kako udati, pripreme s obje strane oceana već su pri kraju. Kako bi svima udovoljila, Becky mora preokrenuti nebo i zemlju, ali, bogme, i newyorške dućane.

Potražite knjigu na svim kioscima, Hrvatskoj pošti i Kozmo drogerijama po cijeni od samo 39,00 kuna!

Idi na 24sata