To je to što me zanima!

Novi album Begina – najprodavaniji u Hrvatskoj

Da je moderna tamburaška glazba trenutno najtraženiji žanr dokazali su Begini kojima su fanovi priskrbili spontani nadimak - „Beatlesi iz Jastrebarskog“
Vidi originalni članak

Velika euforija od strane fanova, uglavnom djevojaka, nastala nakon promocije i izlaska novog albuma Begina, „Za sve moje bivše“, ovim modernim tamburašima priskrbila je spontani nadimak - „Beatlesi iz Jastrebarskog“! A već su u prvim danima prodaje dokazali da su jedan od najtraženijih bendova u Hrvatskoj.

Naime, na ovotjednoj Službenoj listi prodaje hrvatske diskografske udruge Begini su zauzeli prvo mjesto i tako pokazali da je moderna tamburaška glazba trenutno najtraženiji žanr. Dečki su tako iza sebe ostavili Severinu, Massima, Psihomodo Pop i mnoge druge.

Album „Za sve moje bivše…“ obuhvatio je na jednom mjestu pjesme koje i dalje osvajaju radijski eter: „Za sve moje bivše“, „Da si tu“, „Obriši suze“, „Dolazi trideseta“, „Napala me s leđa“ i aktualni singl „Kad si birala“.

Album se može kupiti u svim većim CD shopovima, Tisak media centrima, Algoritam knjižarama, a uskoro i na drugim prodajnim mjestima.

Idi na 24sata