To je to što me zanima!

Novi album Lane Jurčević - čarolija glazbe i čokolade

Album „Pobjede i porazi“ dolazi u posebnoj kombinaciji: uz multimedijalni CD koji sadrži 9 pjesama, tekstove pjesama te dva video spota, nalazi se i odabir najfinijih Kraševih pralina
Vidi originalni članak

Nakon što je prije mjesec dana predstavila vrlo zanimljivu video priču za pjesmu „Što je moje, što je njeno?“, kojim je ujedno najavila i izlazak novog u cijelosti autorskog albuma, Lana Jurčević je prije službenog puštanja albuma u prodaju odlučila svojim fanovima predstaviti presjek albuma.

Ponosna na svoj prvi autorski album Lana kaže: "Ne mogu opisati osjećaj vlastitog stvaranja albuma; od svakog slova, tona, instrumenta i svake sekunde zvuka koji smo stvorili zajedno. Ovaj album je moja "beba", moj život pretočen u svaku pjesmu. Iskreno i beskompromisno. I dalje je to pop, ali vrlo raznolik. Svaka pjesma ima potpuno drugačiju atmosferu, ritam, poruku. Iako nisam više realna, ali oni koji me poznaju, kažu da je ovaj album 100 % ja. Ono kakvom me znaju oduvijek, glazbeno“.

Brojni pozitivni komentari na Youtubeu i Facebooku ponovno su dokazali da je Lana Jurčević pjevačica nevjerojatnih glasovnih sposobnosti kojima može konkurirati i najvećim svjetskim glazbenicama.

Neprestana potreba za stvaranjem i kreativnošću te jedinstvena boja glasa Lanin su najveći adut, a novim albumom „Pobjede i porazi“, Lana ponovno pomiče vlastite, glazbene i produkcijske standarde. Kako Lana ništa ne radi uobičajeno tako niti promocija albuma neće biti uobičajena. U atraktivnom okruženju zimskog vrta unutar Kraša, Lana će ove nedjelje, 2.12. u 19 sati u „slatkoj“ atmosferi uživo izvesti sve pjesme s novog albuma „Pobjede i porazi“.

Promocija će biti zatvorenog tipa, ali će se ulaz moći osvojiti kroz medije i na Facebook stranicama Lana Jurčević i 100 godina Kraša.

Album potražite u prodaji od 1.12. u Konzumu te bombonijerama Kraš!

Idi na 24sata