To je to što me zanima!

Novi broj Dječjeg zabavnika čeka vas na kioscima!!

U prodaji je novi broj jedinog tjednika za klince koji donosi mnoštvo zanimljivosti i superfenomenalni dar:,Hello Kitty,"Dome,slatki dome" podlogu za igranje!
Vidi originalni članak

Dječji zabavnik izlazi na čak 36 stranica, a klince uveseljava i obrazuje mnogobrojnim pričama iz svijeta prirode, zanimljivim fenomenima, neobičnim ljudim i mnogim drugim interesantnim temama. 

U novom broju Dječjeg zabavnika saznajte sve o risovima, rijetkoj i zaštićenoj vrsti mačaka.Saznajte odakle potječe naranča i zašto je zdravo jesti, te što su to grafiti i što predstavljaju. Otkrijte najneobičniju zgradu na svijetu, sagrađenu u obliku košare. Upoznajte albatrosa,veličanstvenu pticu sa promjerom krila od čak tri metra. Uputite se sa našim Suprmravcem Genijalcem u nezaboravnu pustolovinu u najjužniji grad Afrike, Cape Town ili pak  u veličanstveni američki nacionalni park Bryce Canyon, kojeg zbog svojih neobičnih stijena nazivaju :"zemljom bajke".

No to nije sve. Za samo 6,99kuna, uz brojne igrice ,zagonetke, mozgalice i osmosmjerke, očekuje vas super poklon, Hello Kitty podloga za igranje iz superkul kolekcije." Dome, slatki dome"! 

Idi na 24sata