To je to što me zanima!

Dječji Zabavnik ti daruje Gogo's album za sličice!!

24junior Dječji Zabavnik ovaj tjedan vam donosi mnoštvo zanimljivosti i superkul Gogo's album za sličice!
Vidi originalni članak

Supermravac Gencijalac je i ovaj tjedan bio znatiželjan i marljivo radio, te vam donosi super zanimljivosti. Otkriva  vam sve o čokoladi, vašoj najdražoj poslastici, gdje je nastala i kako se proizvodi. 

Vodi vas do najpoznatijih povijesnih građevina kojima se ljudi dive stoljećima. Prošećite Kineskim zidom, najdužim zidom na svijetu koji se vidi čak sa Mjeseca. Upoznajte Stonehenge, čudnovate kamene blokove u južnoj Engleskoj i prekrasnu grčku  Akropolu prepunu hramova posvećenih starim bogovima.

Samo za vas je istražio sve o dugim i uskim morskim zaljevima fjordovima, koji su nastali još u ledenom dobu kada su se veliki ledenjaci počeli otapati i putovati prema moru. 

Na svojem putu upoznao je i sovu ušaru,noćnu pticu koja ima superobrve koje joj pomažu da bolje čuje, a zbog posebne građe krila može letiti bešumno. 

No to nije sve. Za samo 6,99kuna, uz brojne igrice ,zagonetke, mozgalice i osmosmjerke, očekuje vas super poklon, Gogo's album za samoljepive sličice na kojem možeš lijepiti svoje Gogose, najluđe kosti u svemiru!!

Idi na 24sata