To je to što me zanima!

Novi magazin 'Gle!' čitat će tinejdžeri, ali i njihovi roditelji

Magazin će uključivati mlade u kreiranje samog sadržaja, a s njima će komunicirati putem Facebook stranice. Imat će informativnu, ali i poluodgojnu ulogu...
Vidi originalni članak

Teme koje najčešće zaokupljaju tinejdžere i mlade, začinjene brojnim nagradnim igrama i posterima omiljenih slavnih osoba, recept je prema kojem je pripremljen najmoderniji i najnoviji domaći magazin za tinejdžere – Gle!, a koji se od subote (15. listopada) nalazi na svim kioscima! Popuniti 84 stranice zabavnim, edukativnim i korisnim sadržajem i nije teško jer tema zanimljivih mladima ne nedostaje. Ipak, biti originalan i drukčiji od ostalih te pomoći tinejdžerima na njihovu putu do odrastanja ono je čemu teži ovaj magazin na čelu s urednicom Ninnom Larom Vidaković.

 – Časopis svojim sadržajem prati tinejdžere kroz njihov razvojni put. Bavimo se aktualnim temama poput ljubavi, prijateljstva, škole, mode i ljepote, ali ima i onih edukativnih poput intimne njege, aparatića za zube... Ističemo se drukčijim pristupom, pa ćemo tako poticati i uključivati mlade u sadržaj samog magazina, a očekujemo od njih i da podrže mnoge humanitarne akcije – ističe Ninna Lara Vidaković.

Čitatelji kao kreatori

Da ekipa magazina Gle! mlade prati u stopu pokazuje i činjenica da će sve njihove prijedloge, želje, kritike i sugestije uvelike uvažavati, a komunicirat će, među ostalim, i putem društvene mreže Facebook, na kojoj magazin Gle! ima svoju stranicu. (https://www.facebook.com/glemagazin)

Naši će čitatelji imati veliku ulogu u kreiranju ovog časopisa, oni su neizostavan kotačić cijelog mehanizma. Računamo na njihovu kreativnost, iskrenost i originalnost, stoga ih pozivamo da nam se javljaju. Nadamo se odličnoj komunikaciji s mladima putem Facebooka i zajedničkom kreiranju sadržaja časopisa u kojem planiramo otvarati rubrike na koje bi nas potaknuli upravo oni – ističe urednica magazina te napominje kako današnju mladež uglavnom muči ljubav i uklapanje u okolinu.
 – Najčešće ih muči ljubav, a to je uvijek dodatno zakomplicirano razvojem njihove osobnosti, što se, kao kod svakog, ogleda u mnogim strahovima, dvojbama, želji za pripadanjem određenoj skupini, ali i želji za izdvajanjem. Treba naći ravnotežu u integraciji u društvo, ali i imati svoje ja, znati iskazati svoj stav, zauzeti se za svoje želje i snove... Mislim da ih čak novac ne muči toliko koliko formiranje svojeg ja. Mnogi tinejdžeri koji ne žive u velikim sredinama nemaju mogućnosti iskazati sve svoje talente kroz određene aktivnosti, znači prisiljeni su izvući najbolje iz onoga što se nudi. A iz mnoštva projekata koje sam u svojoj karijeri radila s mladima uvidjela sam da je današnja mladež iznimno kreativna, inteligentna, duhovita, britka...

Magazin Gle! uskače i kao pomoć roditeljima

Magazin Gle! velika je pomoć i roditeljima zahvaljujući informativnoj i poluodgojnoj ulozi.
– Tinejdžeri će u magazinu moći naći odgovore na većinu pitanja koja ih zanimaju, čak i o “škakljivim” temama poput seksa i ljubavi na koja možda roditelji ne žele ili ne znaju najspretnije odgovoriti – zaključuje Ninna Lara Vidaković.

Idi na 24sata